Még Németországot is megelőzzük a mutatóinkkal, mondta a miniszter a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Visszaadtad már a lopott 35 milliót te rohadék MTA-gyilkos? Hát b+ nem mindenki teheti meg, hogy a semmiért felveszi a 800 ezer Ft-os fizetést, az MTA-tól te fideszes szarházi! Amit meg most csinálsz az egyenlő egy nagy lóf@sszal, te hadaró majom.
A többiek már állást kaptak külföldön.
Klubtag
"Palkovics: Magyarországon nincs diplomás-munkanélküliség"...
ERGO...aki nem diplomás az kussoljon és ha nem tud elhelyezkedni, akkor így járt..."imádnivaló" ez a primitív gőg, de hát ez a fidesz-kdnp-s filling.
Munkahelyed van te szerencsétlen, csak tisztességed nincs...de hát az nem is szükséges nálatok, sőt kifejezetten zavaró lehet...
reagens
Na vinnyogók. Hát ez nagyon gáz. Megint hazugságon kaptak benneteket!!!
Eladott Ország
Az ország hörcsöge már csak tudja! De ne aggódj, Lacika! A bukásotok után is keresünk nektek elfoglaltságot, mondjuk Sopronkőhidán! Széchenyi István: Hazug, képmutató, abszolutizmus
„Az emberi nem a legkevésbé sem gyűlöli az önkényt magában véve, nagyon könnyen képes azzal megbarátkozni, sőt meg is szeretheti azt; és valóban az emberiség kifejlesztésére és felvilágosítására alig van célszerűbb és előnyösebb eszköz egy zseniális, minden viszonyokban mélyen beható abszolút kormányzatnál. Ha az emberek részint ösztönbűl, részint ésszerű okoknál fogva az abszolút kormányformát kárhoztatják, ez legtávolabbrúl sem ellenszenvbűl történik, hanem azon természetes okbúl, mivel az önkény, mint a tapasztalás bizonyítja, rendesen karöltve jár az ostobasággal...”
„Nincs nagyobb bűn, mint másokat vezetni, másoknak parancsolni, másokon uralkodni akarni – ahhoz való tulajdon és talentum nélkül.” (gróf Széchenyi István).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.