Az Eurostat statisztikái alapján 46 387 magyar hunyt el idő előtt 2016-ban. Az adatok összegzése után elmondható, hogy hazánkban tízből nyolc ember megmenthető lett volna, vagyis 46387 fő. Ez a harmadik legrosszabb mutató, csak Románia és Litvánia van mögöttünk.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@csak úgy...: nem mese ez gyermek...
vannak esetek, amikor pl. időben kiér a mentő, de addig kering a beteggel, hogy valahol ellássák, hogy kicsúsznak az időből, amikor még visszafordítható egy infarktus, vagy stroke. Amikor egy ct vizsgálatra még sürgős esetben is várni kell, amikor a távleletezés miatt még további várakozásra van szükség. Aztán idő, hogy az onkológia mikor tudja kezdeni az ellátást. Az is tény, hogy elég lazán kezeljük mi paciensek is a szűréseket. Ma már pl. a tüdőszűrés sem kötelező.
És még lehet sorolni azokat, amikor a hosszú várólista miatt a beteg állapota hirtelen romlani kezd, és már nem lehet rajta segíteni.
Ezekért viszont valóban az egészségügy lerobbant állapota is felelős.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.