A temetésen támogatta volt feleségét L.L. Junior. A Tények kamerái előtt elnézést kért korábbi internetes kirohanásáért.

L.L. Junior a Tények Plusz kamerái előtt kért bocsánatot erősre sikerült Facebook bejelentkezése miatt. Hozzátette, már nagyon megbánta, hogy élő videóban fakadt ki gyermekei anyjára.

„Bárhogy is volt, az már nem hozza vissza a kisfiamat. Azt, hogy én okoltam bárkit is, tényleg csak kétségbeesésemben tettem. Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Én nem vagyok egy haragtartó ember, és nagyon sajnálom, hogy akkor azt a beélőzést megcsináltam.

Ezzel nagyon nagyot tévedtem, és elnézést kérek mindenkitől. Soha nem volt ilyen, és el voltam veszve. Nem tudtam, hogy kezeljem, és szerintem még egy ideig nem is fogom tudni kezelni…” – hangzott el Junior megbánása a műsorban.

Korábban már volt arról szó, hogy a feldolgozhatatlan gyász miatt Junior az egész család pszichológiai vizsgálatát szeretné. A Bors azonban most azt is megtudta, hogy

a zenész és ügyvédje már a bíróságra is benyújtották a kérvényt, hogy Csillát teljes körű pszichológiai vizsgálat alá vessék.

„A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes információnk alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp” – mondta a lapnak Hopp Csilla jogi képviselője.

Mindezek ellenére Csilla már egy héttel korábbi megszólalásában cáfolta a lapnak, hogy bármiféle mentális problémája lenne. Sőt leszögezte, mindent megfog tenni annak érdekében, hogy Lacika továbbra is vele élhessen.

„Nincsenek mentális zava­raim. Próbálok Lacikáért tovább élni, mindent megtenni érte. A végsőkig kitartok, nem akarom a másik kisfiamat is elveszíteni. Mindent el fogok követni, hogy a gyerekem mellettem legyen, mert nem vagyok rossz anya” – mondta elkeseredetten Csilla.

Cikk- és címlapkép: Facrbook/L.L. Junior 

(borsonline.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Az, aki egy kisgyerek tragédiáját arra használja, hogy a kicsi édesanyját megalázza, kétségbeesésben tartson, hogy elveszítheti a másik kisfiát is - egy utolsó, gané alak! Gyereknevelésre semmiképpen nem alkalmas, mert nem a gyereke érdekeit nézi! És sajnos, pénzért talál ügyvédet, aki ebben az aljasságban segíti!
A kisfiú érdeke most az lenne, ha az egész család egy emberként támogatná - hisz ő vesztett a legtöbbet ezzel a tragédiával : elvesztette az egyetlen testvérét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Szegény Junior pszichológiai eset lett.
reagens
Hiába nevelnek egy majmot lakásban és adnak rá ruhát, az attól még nem lesz ember!
maci0427
@whitout: Mexikói meg Brazil meg Spanyol meg már magyarban is van többszázrészes szappanopera egyre több ! Undorító !!!
Szeparepa2
Még ehhez is hülye ez a nyomoronc iq-bajnok takonycigány, mert amit feltételez a csajról, az nem pszichológusra, hanem pszichiáterre tartozik... de sebaj... nem tehet róla szerencsétlen... nemzet szégyene barom...
moareka
Nem kéne tönkretenni volt párja életét, van annak elég bánata.
Borsodi
Sokkal rendesebbnek gondoltam Juniort,de most bebizonyosodott, a cigány vér elő jött.Tévedtem amikor rendes család apának hittem bocs.Részvétem a volt feleségének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.