A Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai pénteken 18 óra 8 perckor zaklatás bűntett és kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott miatt őrizetbe vettek egy 50 éves fajszi lakost – közölte a rendőrség honlapja.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy

2017 nyara óta volt élettársát – még kapcsolatukban – több alkalommal bántalmazta. Továbbá a szexuális együttléteikről titokban videót készített, és ezen felvételek felhasználásával fenyegette meg, csakhogy vele maradjon. Szakításukat követően volt élettársát titokban megfigyelte, követte, zaklatta.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfi engedéllyel tartott önvédelmi maroklőfegyverrel rendelkezik, ezért a személyt a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el Kalocsán. Az önvédelmi fegyvert a kalocsai nyomozók lefoglalták.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Hát, nem siették el az intézkedést. Ennyi idő alatt egy "jobb" zaklató már ki is nyírta volna exét!
jesz
buli van...ez a faszi nemsokára kisétál, aztán jön a bosszú...a nő meg rághatjana körmét, hogy egy elmeroggyant mit tesz majd vele(ismét)... azt nagyon jól tudja a faszi, ha elmebeteget játszik, akkor nem varrják kóterba...
görbetükör
@jesz: de ha egyszer életfogytiglani kényszer-gyógykezelést kapna egy ilyen brutális ember, nem játszaná a többi az elmebeteget talán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.