Csányi Kálmán, a város fideszes polgármestere a központból kapott lista alapján szervezi az agitációt a választás napjára – erről árulkodik egy Magyar Hanghoz eljutott hangfelvétel.

Kubatov-listából mozgósítanak Pusztaszabolcson

Pusztaszabolcson egy a „központból” kapott lista alapján kereshetik fel a potenciális Fidesz-szavazókat a párt jelöltjei, aktivistái – derült ki egy, a Magyar Hang szerkesztőségéhez eljutott hangfelvételből, amelyen – a lap szerint – Csányi Kálmán, a település újrázásra készülő kormánypárti polgármestere hallható. Az eligazításra a múlt héten került sor. Az elhangzottak szerint a lista a pártot támogató aláírások alapján készült.

„Azokat az összesítéseket, amelyeket az aláírásokból kaptunk, azokat az összesítéseket, hogy melyik házszámnál történt valamiféle kapcsolat, mindenképp személyesen kellene (…) elmenni. Ezt az összesített listát fogom a holnapi nap folyamán megkapni és odaadni a képviselők számára, hogy tudjanak ezek alapján dolgozni. Illetve velük majd megbeszéljük, melyik utcában hogyan, miképpen tudja ezt az anyagot elvinni, és esetleg hogyha kapunk valamit a központból…” – hallható a felvételen.

Csányi Kálmán a tanácskozáson a számlálóbizottság fideszes delegáltjainak figyelmét arra hívta fel, hogy a párt jelöltjei a hosszú szavazólap alján, a 15.,17.,18. és 19. helyen szerepelnek és erre mindenképp hívják majd fel a szavazók figyelmét. „Nem tudom melyik az a mondat, amit ki kell találni, hogy ne szóljanak ránk” – mondja a felvétel végén Pusztaszabolcs polgármestere.

A Fejér megyei településen kiélezett verseny várható a polgármesteri tisztségért. A Fidesz által támogatott, 2013 óta polgármester Csányi Kálmánnal szemben Simonné Zsuffa Erzsébet indul.

(Képünk illusztráció, forrás: Wikipédia)

Forrás: Magyar Hang

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Ez bűncselekmény?
Lesz nyomozás?
Lesz letartóztatás?
Lesz ítélet?
Lesz rabosítás?

Egy demokráciában ez nem kérdés!
Magyarországon viszont ez kérdés, pont ezért nincs demokrácia Magyarországon!
És a hülye Orbán siserahad, azzal jön, hogy mert bizonyos sajtó orgánumokban leírhatnak mindent, meg én is itt leírhatom, amit gondolok, és ezért mégis demokrácia van.
De miért, te nyomorult fidesznyikes?
Mert ezeket a formátumokat még nem tudta leuralni a Fidesz!
Ha le tudná uralni, a szabad véleménynyilvánítás lehetősége teljesen megszűnne Magyarországon!

Nincs demokrácia Magyarországon, hanem pont a demokrácia miatt nincs még totalitárius diktatúra !!!
Orbán ezt szeretné igazából - a teljes tejhatalmú uralmat -, de nem kapja meg, mint üveggolyót!
Madácsi Pali
Azonnal fel kel jelenteni a fideSSt választás rendjének megzavarásáért, választási csalásért, jogosulatlan adatkezelésért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.