Az alkotmánymódosítás nem szerepel az országgyűlés őszi ülésszakának törvényalkotási programjában – közölte az Index kérdésére Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Arra a kérdésre, hogy miért, Kocsis azt felelte: „Mert nincs rá okunk”.

A Fidesz meghátrált:nem módosítják az alaptörvényt

A kérdés azután vált aktuálissá, hogy a Fidesz szeptember végi tisztújító kongresszusán több kormánypárti képviselő is azt mondta, hogy az önkormányzati választások után várhatóan elő fog kerülni az alkotmánymódosítás.

Az alkotmánymódosítás vélhetően nem került le teljesen a napirendről, azonban korábbi információink alapján az őszre tervezett Alaptörvény-módosítás elhalasztása összefügg azzal, hogy a Fidesz elveszítette Budapestet.

(index.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Attila

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Nessy: Ez mindig így van volt lesz!Egyik fideszes gyökér sem tudja mire szavaz csak van egy nagy piros gomb és mikor világít meg kell nyomni! ᕙ( • ‿ • )ᕗ!A csimpánzok már megtudták tanulni a fidesz birkáknak sem okoz különösebb gondot!! Saját véleményük biztos hogy van csak épp a nagy főnök leszarja mint mikor a bajszos szar3 próbált intézkedni Orbán helyett!!!୧(^ 〰 ^)୨
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: olkt.hu/wp-content/uploads/2019/10/73168443_2380495785523440_4709470105791102976_n.jpg
“A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem fideszes ember számára. A fideszes nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A fideszes eltorzult lélek! Egészséges szellemű magyar ember nem lehet fideszes! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszes szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a párt érdeke vagy a fideszesek személyes boldogulása így kívánja.”( Szolzsenyicin átirat )
advocat
A gránitalapú alaptörvény NYOLCADIK módosítás - 2011 óta - azért világrekord. Az amerikait 200 év alatt csak kiegészítették. És az csak 13, ha jól tévedek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.