A jászberényi megismételt választást követően a fideszes parlamenti képviselő kikészült, de gratulált, a kormányoldalon azonban nem mindenki tett így.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
több cigánygyerököt akar égetni,ez a pócs (viccbü) ?
Sanding
Most tényleg! Milyen jelét mutatta annak, hogy kikészült? Kik írnak ilyen cikkeket?
Nessy
@Sanding: A királyi média stílusát vették át, úgy látszik! Bár még van hova fejlődni!
csak úgy....
@Sanding: a "jelek" a gutaütésné kezdödnek,...türelem!
Aki Én
@Sanding: Nem mindegy ki írja, ha el sem olvasod?

,,Padlóra került Pócs János a jászberényi megismételt választás után. A fideszes országgyűlési képviselő az Országgyűlésben fogalmazott úgy:

Meglepődtem, talán az sem túlzás, hogy padlóra kerültem, de hát ebből kell felállni, a választóknak az üzenetét meg kell érteni. "
Sanding
@Aki Én: Vagyis meglepődött! Ezen most egy ideig eltöprenghetnek. Szerintem messze állnak még a padlótól, de ez most nagyon meglepte mindegyiküket.
Van amikor a túlzott önbizalom ilyen meglepetésekhez vezet!
Macskaszem
Még azt meri mondani, hogy nem mentek át az üzeneteik. Átmentek azok, tahókám, minden csapból az üzeneteitek folytak, de az emberek már nem isznak meg minden sz@rt. Kezdenek igényesebbek lenni.
Sanding
@csak úgy...: Ezek ott a hatalom csúcsán inkább meglepődtek. Nem hinném, hogy gutaütést kapnának, de most lesz min elgondolkodni!
Sanding
@Nessy: A királyi média azért ilyen durván nem esik neki az ellenzéknek. A Karigeri elnevezés még kedveskedő is! Miért kell Pöcsnek nevezni?
Persze azt csinál mindenki amit akar, de akkor a durvaságot nem kéne senkin számon kérni! Megvan a maga sara az összes szereplőnek!
Nessy
@Sanding: Ok! Akkor most "kedves leszek"! Orbi Viki, és Semmi Zsóti szövetsége orbitális! Egyébként nem én neveztem el a képviselő NERtársat! Tudod, egy nem fidesz hívő nyugger füleinek szférák zenéje Bayer Zsolt, és az ő újságíróklubjának a jelzői!
Macskaszem
@Sanding: Szerintem a Pócs nevű gengszternek is kedveskedő, ha pöcsnek nevezik, mert amúgy csak egy geci.
csak úgy....
@Sanding: nem minden csaló csalhatatlan,elöbb-utóbb jön a megvilágosodás és lebukás!ha nem bítják krumplival a gyözködést és a látszólagos politikai érveket ?
mikor már templomra sem fussa külföldön,akkor ki lesz a templom egere? te+a családod,közben ök ...azt találd ki!
Sanding
@Nessy: Bayer stílusa tényleg sértő és arrogáns. Ezt viszont nem figyeltem meg sem Orbán, sem Gyurcsány, de még Semjén esetében sem. Ők általában korrekten nyilatkoznak.
Sanding
@Macskaszem: Úgy beszélsz, ahogy akarsz, de akkor ne álmodozz megbékélésről. Az ilyen stílus mindig csak a viszony elmérgesedéséhez vezet.
Edmond Dantes
Azért ezek a rohadék migráncsok,ezek a jászok, már több mint nyolcszáz éve itt dolgoznak fedésben a magyar nemzet ellen.Most kimutatták a foguk fehérjét,Jászberényben jobban hülyére verték a nemzet pártját,a Fideszt,mint annak idején Gyurcsány Orbánt.Magyarország vigyázz,egyre több a nemzet testét rágó migráncs!!!
csak úgy....
@Edmond Dantes: a nem magyarok? a kirekesztettek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.