A jászberényi megismételt választást követően a fideszes parlamenti képviselő kikészült, de gratulált, a kormányoldalon azonban nem mindenki tett így.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Sanding: Szerintem a Pócs nevű gengszternek is kedveskedő, ha pöcsnek nevezik, mert amúgy csak egy geci.
csak úgy....
@Sanding: nem minden csaló csalhatatlan,elöbb-utóbb jön a megvilágosodás és lebukás!ha nem bítják krumplival a gyözködést és a látszólagos politikai érveket ?
mikor már templomra sem fussa külföldön,akkor ki lesz a templom egere? te+a családod,közben ök ...azt találd ki!
Sanding
@Nessy: Bayer stílusa tényleg sértő és arrogáns. Ezt viszont nem figyeltem meg sem Orbán, sem Gyurcsány, de még Semjén esetében sem. Ők általában korrekten nyilatkoznak.
Sanding
@Macskaszem: Úgy beszélsz, ahogy akarsz, de akkor ne álmodozz megbékélésről. Az ilyen stílus mindig csak a viszony elmérgesedéséhez vezet.
Edmond Dantes
Azért ezek a rohadék migráncsok,ezek a jászok, már több mint nyolcszáz éve itt dolgoznak fedésben a magyar nemzet ellen.Most kimutatták a foguk fehérjét,Jászberényben jobban hülyére verték a nemzet pártját,a Fideszt,mint annak idején Gyurcsány Orbánt.Magyarország vigyázz,egyre több a nemzet testét rágó migráncs!!!
csak úgy....
@Edmond Dantes: a nem magyarok? a kirekesztettek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.