Budapest, 2019. november 13., szerda (MTI) - Az idén először személyre szabott kívánságokat is teljesít a Magyar Református Szeretetszolgálat; a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével a rászoruló gyermekek pontosan azokat az ajándékokat kapják meg, amelyekre vágynak. Az adománygyűjtés december 6-ig tart.

Forrás: mti.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem van egy ötletem

szó szerint is lehetne karácsonyi kívánságokat teljesítetni

Egy ma reggeli MTI-s hír: „Az idén először személyre szabott kívánságokat is teljesít a Magyar Református Szeretetszolgálat; a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével a rászoruló gyermekek pontosan azokat az ajándékokat kapják meg, amelyekre vágynak.”
Nos ha már a Magyar Református Szeretetszolgálat úgy is olyan nagy kegyence – ahogy a többi hasonló – ártunk és qurmányunknak és kiemeltem Őfeneségének egy igazi karácsonyi Szeretetdoboz-kívánságlistát kézbesíthetnének a Miniszterelnöknek. Bízom benne, hogy Karácsony pontosan azokat a kívánságokat
írná bele, amire a fővárosnak nagy szüksége van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.