Majtényi Lászlóék intézete nevezte Patyomkin parlamentnek azt a valamit, ami a tornyos ház épületében folyik. A kulisszák még megvannak, csillognak-villognak, de az építmény egyre kevésbé szolgál komoly viták, érdemi, megfontolt döntések helyszíneként.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Jól pótolhatná a lebontott Fővárosi Nagycirkuszt, bár a műsor kicsit gyengébb, hiába több a bohóc...
Nessy
@Qqberci: Egyre inkább a bezárt OPNI-ho kezd hasonlítani!
RonaGyuri
@RonaGyuri: S hová lett a matyaros SI faktor?

TOWA egy fizetős cikke elgondolkodtatott, a felvetett kérdést tovább gondoltam

Már a publicista is átkerült a hvg.hu fizetős részébe. A „Tóta W. Árpád: Orbán fél az innovációtól, de a jövő utolérte” című cikke részben azzal foglalkozik, hogy Őfenesége „barátai, rokonai és üzletfelei ” bár mint említi „nem lopnak, csak nyernek” …
Nos ezt a dolgot én egy kicsit, na jó nagyon, másképp gondolom. nagyon úgy néz ki, hogy akad bő 2 millió birka aki úgy gondolkodik, hogy szó sincs lopásról csak a tehetség és a kiválóság elnyeri a méltó jutalmát. Mert ők megérdemlik. No de mivel érdemelték ki, hogy semmivé vált az egyik legismertebb tulajdonságunk az SI faktor? Bár Őfenesége a forgóajtós példát félreértve értelmezi a magyaros gondolkodást, de sokkalta jellemzőbb az a gondolkodás, hogy: igaz megdöglött a tehenem, de a szomszédnak kettő is! =))
advocat
Az "ellenzék" miért nem hagyja ott? Persze van még 2 és fél év a következő választásig. Addig is meg kell élni valamiből. Aztán majd lesz valahogy. Mert alakul a 99,8 %-os Fidesz többség lehetősége! Hisz Kim Dzsong Viktor alakítgatja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.