Csak néhány év, lehet, hogy csak hónapok vannak hátra, hogy az ország elkerüljön egy komoly pusztulással fenyegető ördögi kört, amennyiben nem tud nagyon gyorsan fellépni a rossz demográfiai folyamatok ellen. A jegybank szerint minden évben kétezerrel kellene növelni egy évtizeden keresztül az újszülöttek számát, a jelenlegi folyamatokat látva azonban a szinten tartástól is messze van a magyar társadalom.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
The best of hazai bölcsesség

S ez a Kovács egykor az ország egyik legjobb szakembere volt, akit sokan sajnáltunk, hogy nem akart KE lenni

„Fogyik a magyar” –sipákolt a derék hazafi a 90-es élvek elején. Ma más szokások vannak! „A Magyar Közgazdasági Társaság Demográfiai Szakosztálya, valamint a Gyermek- és Családbarát Magyarországért Civil Alkotóműhely, az ELTE és a Magyar Nemzeti Bank” össze kívánja dugni a buksijukat, hogy meghatározzák: MI a teendő? =))
Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke zseniális ötlettel állt elő (lehet persze csak felkarolta): „A kérdés komplexitására való tekintettel az idevágó ügyeket egy külön, új minisztérium kellene kezelje.”!
Mélyen gratulálok! Egészségügyi, oktatási és még egy sor fontos feladatnak nincs minisztériuma (sőt a pénzügyeknek is csak újabban), de a népesedésnek dukál!!! =))
Qqberci
Első lépésben növelni kell a minisztériumi seggnyalók számát, majd kötelezővé kell tenni a heti legalább 3 dugást koton nélkül...
simmering73
A népességnövekedésnek egyedül a fidesz az akadálya. Ilyen egyszerű.
Gauntlet
Egy újabb felesleges vízfej, milliós fizetésekkel, lehet autót meg bútort közbeszerzési, (aztán cserélni rögvest az első bőr-repedés után, persze)! Ettől baromira nő a szaporodási kedv! Közben van olyan házaspár aki életében nem lát 1 milliót egybe, de az új miniszter igen - naná!
solidedge
A népességfogyást az óvszer nélküli gyakori dugással lehet megállítani. No de ez a résztvevők privát dolga nem az államé.
Sámannus
Remélem Tónika lesz, mert ő fusiban ideszállít akár hány migránst, minyimum egyel többet mint ahány magyart elüldöznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.