Egy októberi nyilatkozatra hivatkozik a kormány, amely szerint Vajna Tímea a Las Vegas kaszinók tényleges tulajdonosa.

Közérdekű adatigényléssel fordult a 24.hu a kormányhoz, hogy megtudja, ki Andy Vajna egykori kaszinóinak tulajdonosa. Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter válasza egyértelmű:

a kaszinók tényleges tulajdonosa 2019. január 20-án bekövetkezett haláláig Vajna András György, majd a 2019. október 15-i átláthatósági nyilatkozat szerint Vajna Tímea.

Egész pontosan úgy néz ki a cégháló: a Las Vegas Casino Játékkaszinó Üzemeltető Zrt. és az kaszinókat működtető LVC Diamond Játékkaszinó Üzemeltető Kft. a Cinergi Pictures nevű cég tulajdonában vannak. Ennek a cégnek 63,5 százaléka az AV Perfect Vagyonkezelő Kft.-é, amelynek a tulajdonosa Vajna Tímea. A többi 36,5 százalék az Andrew G. Vajna Revocable Trustnál van, amelyről a G7 korábban megírta, hogy az örököse és vagyonkezelője szintén Vajna Tímea.

Címlapkép: Facebook/ Vajna Tímea

(24.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Erdekes hogy errol csak az orokos nem tud. Vagy fogalma sincs hogy milye es mennyi penze van.
szaboria1
@Yoda69: Vajna rég átruházta másnak csak valami formalitás miatt a cégbíróság nem vezette át. Timike Amerikában rohangál, hogy valami kis pénzhez jusson. Nem viccből árverezte el a Vajna cuccait. Szerintem az öreg kibabrált vele. Amikor meghalt akkor sem volt vele.
Gauntlet
@szaboria1: megkapta a 330 milliárdot, de a fidezses bűnbanda a háttérben (mert ugye filmes miniszteri főmufti volt Andy) azonnal el is vette, ezért kellett rohangálni aukcióra.
Yoda69
@szaboria1: Hat nen tudom. Nagyon zavaros a tortenet, es Vajna halala korulmenyeivel is vannak ketelyek.
Eladott Ország
Timikén csak átfolyik a pénz, nehogy azt higgyük már, hogy szabadon rendelkezhet vele a végállomás a csúti varacskos disznó, valamelyik külföldi titkos bankszámlája. A fidesz saját magának engedélyezhetné a több nejűséget és akkor Tiborcz elvehetné őt is. Szerintem meg Andy Vajna egy petákot sem fizetett a kaszinókért, ő csak egy stróman volt az Orbán strómanok (végtelen) sorában. Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter titulusa helyesen: Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyonnak az Orbán-klán részére történő átjátszásáért felelős miniszter. Azért van mentesítve mindenféle, más miniszterek számára kötelező politikai szerepvállalás, a migránsozás, sorosozás, Brüsszelezés alól, hogy csak a feladatára tudjon koncentrálni. A kaszinók is ott fognak kikötni. Pontosabban már ott vannak, csak még le kell papírozni. Bártfai-Máger majd megoldja, oszt jónapot.
Dr plágium
Valahogy eltűnt a végrendelet, most pedig azt sem tudja mit örökölt mert halvány fingja nincs a hörcsög üzleteiről. Persze lehet hogy egyszerűen hazudik.
@szaboria1: Havi 4 milliós fizetés mellet nem hinném hogy bárki éhen halna. Csak sajnáltatja magát.
szaboria1
@Yoda69: Vajna egy dörzsöl fickó volt szerintem jól átverte a kormányt mert halála előtt amikor a médiát össze akarták vonni Andi gyorsan elpasszolta a cégeit amerikai befektetőknek. Avval nem számolt, hogy gyorsan meg is hal. Egyedül talán a TV 2 nem kerül idegen kézbe. Ezért van az, hogy Timike semmit sem tudott, mert többet volt távol mint, hogy az öreggel legyen. Csak az akkori posztjait kell megnézni mikor merre járt Timike. Az itthoni Timike cégei mint becsődölt.
jesz
Az biztos, hogy nagyon nehéz a gazdag, egyedülálló nő élete. Erre Tímea a bizonyíték. Nincs egy alkalmas erős férfi, aki a hóna alá nyúlna?
jesz
@Eladott Ország: Te mindig megnevettetsz...most olvastam egy másik portálon, hogy a következő ünnepeket "Losziban" tölti, csak a (qurvasokbakerülő)cicája lesz vele, meg néhány ottani barát...a legnagyobb bánata, hogy egyedül kell díszítenie a fát...

Ilyent az itthoni celebluvnyák sem mernének hazudni...pedig értik a módját.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Igen, igen! Vigyázz Timike, mert a végén még Orbánné udvarhölgye leszel, az Zurának meg a nem tudom micsodája...a kaszinókat meg el lehet felejteni, mert nem buta celebkislányok kezébe való biznisz, hanem minimum Doncorleone kategória...erre pedig, mint az köztudott, csak az ország legrátermettebb embere képes...he-he...
namihami
Papíron. És talán most még.
De majd a Mészáros/Orbán rendet tesz az iratok között és akkor már nem fogja örökölni. Jobb és biztosabb helyen lesz az náluk. A bevételről már nem is szólva.
Lepényleső
Akár logikus is lehetne,ha a keresztet tartó apa már nem élne? S akkor a kérdés már az lenne,
az özvegyet ki örökölte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.