Az alapkő már megvan, egy év múlva készen lesz a hagymakupolás templom.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Horizont: Ez azért van, mert észreveszed. Ez élteti. Neked nem elég már a nicknevét elolvasnod? BOCS, de Te vagy a hibás, ha tovább is olvasod.
Tudod:: kutyasz@r...
Egyébiránt, ezek a mi migráncsaink. És azok minden pénzt megérnek. Pláne, hogy az építkezés, annak haszna és a percent is a család zsebét gazdagítja majd.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Eriksson: ,te vagy az a tipikus ,kár a gözért típus...
Sámannus
Bizony tesvírek a tatár nem volt olyan pusztító mint a ruszki "üzlettársak" magyarul a nyakunkra telepedtek még 33 évre Here ként élik világukat..Ők rosszabbak a "meghatározó etnikai kisebbségnél" A muszka a büdös életben soha nem dolgozott. Akár a pohos.
verőce21
@Sámannus: Ilyen jól ismered az oroszokat?
Sámannus
@verőce21: A faterom is volt náluk "vendégségben", de az oroszok egymásról sincsenek jó véleménnyel.
A legjobban viszont az Erdei testvérek ismerték őket, akik még a maxamaiisszimusz idejében is rettegésben tartották a rendfenntartóikat. Van egy könyvem is abból az időből "44 augusztusában. " Tudom az idő változott, de az aprólékos kontroll nem.
Képzeld a napokban én is találtam egy csikket... ez jutott eszembe, mert manapság figyelni kell ilyen apróságra is.
verőce21
@Sámannus: És Te "Lövöd a rigót?" - hogy klasszikust idézzek. :)
Sámannus
@verőce21: Az említett könyv részletesen ír le egy ilyen akciót, ez jutott a csikkről eszembe. A mai bűnüldözésben is ismerik az ilyesmi jelentőségét, úgy tudom. Mindenki lövi a rigót, aki többet akar megtudni arról aki eldobta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.