Az Emberi Erőforrások Minisztériuma három hete még január elsejéről beszélt, de még fél évet kell várni az ingyenes meddőségi kezelésre. Rövid úton megoldotta az Emberi Erőforrások Minisztériuma a problémát, hogy Novák Katalin államtitkár decemberi bejelentésével ellentétben miért nem lettek január elsejétől ingyenesek a meddőségkezelésben használt gyógyszerek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ISMÉT HAZUDTATOK szemét bagázs!!! =))
namihami
Azért az tényleg aranyos, amikor már nemcsak az ellenzéki felvetéseket is negligálják, de a saját zsoldosaikra is magasról sz@rnak. Van egy/több ilyen cseléd, amelyik bármilyen elé rakott papírról, bármilyen képtelen baromságot hajlandó, bármekkora arcvesztéssel járjon, beolvasni és már azt is simán hagyján megfőni a saját levében. Tudják, hogy még mindig ott áll mögötte a következő jelölt, aki bármikor képes a leütött gyalog helyére beállni és a már eddig is sokszor eljátszott szerepet onnan folytatni.
Ahogy ezt Zoli bohóctól hallották. ""Van másik!"" A különbség annyi, hogy az művész volt, ezek pusztán ripacsok.
RonaGyuri
@namihami: igazad van, de bocsi nem Zoli dumája, hanem az Eötvös Gáboré: van másííík!!!
namihami
@RonaGyuri: Atyaúristen! Lehet, hogy már én is Fidesz-funkcionárius lettem? Csak átaludtam a kinevezést?
RonaGyuri
@namihami: ők nem tévedésből mondják, amit mondanak! =))
namihami
@RonaGyuri: Nem is mondom, hogy tévedés. Ez szimplán a tárcák egymás közötti oda nem figyelésének és sokszor a másik szervezet alázásának eredménye. Ha kiderül, hogy azok hülyék voltak, viszont mi akkor éppen nem, akkor a Viktor látja, hogy mi milyen jól dolgozunk és ismét máris van egy jópontunk a Főnöknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.