Életjeleket adott a napokban a KDNP. Harrach Péter és Semjén Zsolt pártjáról idáig mindenki azt gondolta, ha kizárólag ők indulhatnának egy választáson, akkor sem szavazna rájuk senki. Most is ezt gondoljuk persze, mert valójában semmi nem változott – az, hogy KDNP mostanában úgy tesz, mintha élne, csak látszat. Feltámadtak a kereszténydemokraták. Nem úgy, és nem annyiszor, mint Orbán Viktor – a miniszterelnök legutóbbi szokásos pénteki rádióinterjújában azt közölte az őt hallgató nagyérdeművel, hogy eddig nyolcszor ölték meg, és nyolcszor támadt fel. Ezt a bravúrt a KDNP nem tudja überelni, de saját korábbi teljesítményéhez képest, valamennyit azért mégiscsak megvillantottak abból a keresztényi identitásból, amely soha nem jellemezte őket. Harrach Péter, a párt egyik nagyágyúja, nem mellesleg arca, a napokban nem kevesebbet állított, minthogy pártja egyedül, a Fidesz nélkül is bejutna a parlamentbe.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
A bátorság nem keresztény erény? Ha igen, próbálják meg! Végül is a 0,001% is eredmény!
namihami
Mi az, hogy úgy tesz, mintha lenne? Talán nincsen? Akkor tessék megnézni a fideszes fizetési jegyzéket. Vastag betűkkel és magas helyiértékű számokkal szerepelnek rajta. Igaz, nincsenek sokan (júj, de finom voltam), de minek az a nagy tülekedés. A jó bornak ugyebár nem kell cégér. És egy Semjén, Harrach és hasonlók csak jó borok lehetnek. Igazi miseborok.,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.