A MOK szerint a Cser Ágnes vezette szakszervezet „nem tudja kellő hatékonysággal és elhivatottsággal képviselni a magyar orvosok érdekeit.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Nem tudja és nem is akarja képviselni .
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Konkrétan SEMMIT nem tettek évtizedek óta az egészségügyi dolgozók érdekében, csak a tagsági díjat szedték be. Ez szerencsére legalább nem kötelező, mint a MESZK. A MESZK ugyanúgy nem tesz semmit, de legalább kötelező a tagság ahhoz, hogy dolgozhass és fizetni is kötelező!
Az irgalmatlan szakember hiány mellett ez nagyon előremutató, ugye?
Nincs elég szakember, de aki van, vagy dolgozni akar, annak nehezítsük meg minél jobban a dolgát, ugye?
Jozefina
Cser Ágnes már több poszton bizonyította alkalmatlanságát!!! Ha másképp nem lehet leváltani és átalakítani az orvosok érdekképviseletét, akkor helyes a kamara törekvése, egy saját szakszervezet létrehozására!!!
Nessy
Nem csak az orvosok, de az egész terület érdekei torony magasan nem érdeklik! Mindenre bólogat, és lelkesen béget! Kellene már valaki, aki átfogóan, a teljes egészségügyi gárdát képviselné! Mert jelenleg szét van szabdalva, és különösen a kiszolgáló egységekkel a Magasságos Úr Istenen kívűl senki nem törődik! A tisztelt betegtársadalom, sem áll az egészségügyi dolgozók mellé, sem tüntetésen, sem egyébként. Csak az ellátási problémákra panaszkodik. Pedig, ha így folytatódik, pláne Káslerrel, lesz ez még rosszabb is!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@Nessy: Nagyon meg fogják érezni. Akármit hazudozik a lakájmédia, nagyon nagy baj van az egészségügyben. Az állami kórházakat, dolgozókat ki akarják véreztetni és mindenkit a magánszektorba akarnak terelni. Csakhogy erre nincs pénze az átlag embernek.
Az eü dolgozók fizetését szándékosan tartják alacsonyan. Kedves ismereősöm 33 év keserves küzdelem után adta föl és decemberben beadta a felmondását. Tette mindezt úgy, hogy szereti a szakmáját, de tönkrementek az idegei, elképesztő fizikai fájdalmai vannak és nem tud megélni a fizetéséből. Arra már nincs energiája, hogy még egy állást vállaljon mellette tovább (eddig is csak így maradt víz felett a feje) ezért inkább ott hagyta, Meg tudom érteni. Elárulta, hogy rengeteg kollégája jár hasonló cipőben.
Nessy
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Meg lehet érteni! Évekig nem lehet három helyett dolgozni úgy, hogy a tárgyi feltételek sem igazán adottak. Nagyon sok beteg frusztrált, agresszív. Hiszen a királyi média arról beszél állandóan, hogy mennyi béremelést kaptak. Azt már nem teszik hozzá, a pótlékokat meg csökkentették. Jó esetben maradt a nettó bére, de volt, akinek 5, azaz öt forinttal lett több, és volt akinek kevesebb lett. A műszaki - gazdasági gárdának, meg semmi, verbálisan sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.