Budapestre befele és az M0-s déli szakaszán már most nagy a torlódás az utakon.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 37-es főúton, a sárazsadányi elágazásnál egy személyautó nekiütközött egy teherautó pótkocsijának. Az 56-os km-nél félpályás korlátozás mellett halad a forgalom.

- Nyíregyházától északra, Nyírszőlős településen a Nyíregyháza és Kótaj közötti útszakaszon egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 6-os km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

- Szolnok határában árokba hajtott egy kisteherautó a 442-es főúton. A 3-as km-nél a fél útpályát lezárták.

- Torlódik a forgalom az M3-as autópályán az M0-s autóúttól befelé és Mogyoródnál, a 4-es főúton Monor és Üllő között, illetve az M4-es autóút körforgalom előtt, aztán a 31-es főúton Maglód és Mende térségében. A 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell lassulásra számítani!

- Ugyancsak lassú a haladás a 11-es főúton Leányfalunál, Szentendre átkelési szakszán, illetve Budakalásznál a főváros felé.

Budakeszin is csak araszolnak a járművek a Fő úton Budapest felé.

Szlovákiai sztrájk miatt szünetel több határátkelőn a teherforgalom átengedése

A magyar-szlovák határszakaszon, Rajkánál az M15-ös autópályán és a 15-ös főúton a szlovák fuvarozók sztrájkja miatt továbbra is szünetel a 3,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek átkelése. Az M15-ös autópályán Rajkánál a kilépő oldalon, a szlovák határzár miatt több km-es a kamiontorlódás.

A 2-es főúton Parassapuszta, a 22-es főúton Balassagyarmat, valamint a 37-es főúton Sátoraljaújhely határátkelőnél ugyancsak szüneteltetik a tehergépkocsik átkelését.

Vámosszabadi és Bánréve felé kell kerülni.

A személyautók, az autóbuszok és az élőállatot szállító teherautók viszont átkelhetnek a határon.

Kompközlekedés

A Dunakanyarban, Visegrád és Nagymaros között közlekedő komp február 29-ig műszaki okok miatt nem közlekedik. A személyszállítás ez idő alatt a menetrend szerint közlekedő kishajóval zavartalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.