Most gratulált a miniszterelnök Dézsi Csaba Andrásnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Azért nem a pirulós fajtába tartozik a mi vezetőnk! Akkor sem pirult biztos, amikor először kigolyózta ezt a papagájtenyésztőt a korábbi választások egyikén a jelöltek közül. Most újra égető szükség van rá. Ha újra nem kell majd, megint mehet a lecsóba.
CsipkeRózsa
Egy lelketlen ember lélekről beszél, hülyeségeket.
kereső
Milyen sebet?Azt amit borkai ütött? Milyen álságos is a fidess elnöke. Hiszen a videóról már a 2018-ban tudtak, mégis elinditották a polgármesteri székért borkait- felöltve a nagy ájtatos, keresztényi vastagbőrt. És akkor a főorvos őr meg elolvadt. Kárhoztatják sokan a vidéki/falusi tájékozatlan , és kiszolgáltatott embereket a fidess szavazatért.És akkor jön a főorvos úr, tanult emberként és beájul egy ilyen álságos levéltől. Hát nem is tudom, ezek után.És hány ilyen van- aki valamilyen módon haszonélvezője a NER-nnek, és szolgalelkűbb a szolgáknál. Szegény Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.