Meghalt egy tizenkét éves kaposhomoki fiú, miután az őt szállító személyautó balesetet szenvedett Kaposvár külterületén csütörtökön – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Tragédia Kaposvárnál – meghalt egy gyerek, aki nem volt bekötve

Azt írták: a gépkocsi a Pécsi utcában közlekedett, vezetője elvesztette uralmát a jármű felett, letért az útról és egy fának ütközött.

Tragédia Kaposvárnál – meghalt egy gyerek, aki nem volt bekötve
Fotó: police.hu

Az áldozat – akinek biztonsági öve a helyszíni szemle adatai alapján nem volt bekötve – a hátsó ülésen utazott, súlyos sérüléseibe azután halt bele, hogy kórházba vitték.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
A autósok nagy része szerint a biztonsági őv marhaság. Nézzenek szét az utakon. A hátsó üléseken főleg! Legfeljebb belehalunk! Mondjuk 150-nél már az őv sem ment, mert kiszakadhat a szív. De az egy már más.
namihami
Addig el sem indulok, amíg mindenki be nem köti magát. Vajon egy szülő milyen felelősséget érez egy ilyen helyzetben?
Az unokámmal addig sehova nem is indultam el, amíg biztonsági ülést nem vettünk a kocsiba. És most is előfordul, hogy szeretne kiszállni belőle, de akkor inkább megállok néhány percre (inkább szaladgáljon), mint menetközben üljön valaki ölében.
vacsi
@namihami: Tökéletesen igazad van! Az én férjem életét jó 25 éve a biztonsági öv mentette meg: lerepült a felüljáróról, és szinte csodával határos módon megúszta sérülés nélkül! Addig én elleneztem a bekötést, mert attól féltem, hogy egy vízbe eséskor nem tudjuk kiszabadítani magunkat, de azóta addig nem indulunk el, míg mindenki szabályosan be nem köti magát. Gyerekkel utazva meg óránként igyekszünk megállni, hogy kicsit megmozgassa a lábait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.