Egy üzletvezető pedig 700 ezer felett keres.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: ma marhára gyönge vagy tibink! se kokszi se pia? tudok egy füves embert a környékeden...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
A CBAsok mennyit kapnak??? Ja, ott nem kell tisztesseges fizetest adni, amiböl meg tud egy dolgozo es a csaladja elni, mert NEMZETHY ceg, fideszes tulajjal...
teuton
@Shikari: Na figyusz analfabeta! Lehet, hogy Regatban vagy a gumiszobaban nalatok ugy van, ahogy irod, de europai demokraciakban törvenyek, rendeletek es a munkaltatok-munkavallalok (szakszervezetek) közti szerzödesek szabjak meg a fizeteseket, nem hasraütessel törtenenik, kenyur modra! A piacgazdasag pedig a piacon ervenyesül, ezert a boltokban függetlenül attol, melyik halozathoz tartoznak -Aldi, Penny, Lidl, vagy barmi mas!- az alapvetö elelmiszer fillerre ugyanannyiba kerül, pl. kenyer, etolaj, liszt, so, cukor, tej, stb. Pelenkas kretenek persze nem tudhatjak, milyen elet van kint, hogyan müködik a gazdasag, mert napi 14-16 orat ülnek a gep elött es mocskolodnak! Aztan mar megint fejedelmi többesben beszelsz valamifele többsegröl (magadrol!), de itt eleg kisebbsegben vagy 1-2 idiota tarsaddal, esetleg együtt ültök a szaros pelenkaban?
teuton
@Shikari: Hülyegyerek! A piacgazdasagban a bereket NEM a kereslet-kinalat szabja, meg, csak a te gumiszobadon belül a pelenkaban!
Na itt van valami, de anbalfabetak ezzel ugy sem tudnak mit kezdeni:
hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2020/01/09/orban-viktor-a-foglalkoztatas-es-a-berek-novekedeset-is-szeretnenk-folytatni
Idezet: "A foglalkoztatás és a bérek növekedését is folytatni akarja a kormány, mert a szegénység felszámolásának nincs más útja – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, évindító sajtótájékoztatón." Szoval akkor ki szabja meg a berek alakulasat Orbanisztanban??? Azt mar meg sem kerdezem, mifele SZEGENYSEG, ha annyira dübörög a gazdasag, hogy 10 eve mar a fejlödes nyugatit veri...
teuton
@Shikari: Na szarospelenkas, ujabb bizonyitekat adtad az analfabetasagnak. Szoval O1G azt mondta, a KORMANY emeli a bereket, szerinted meg a piac. Hat en egyikötöknek sem hiszek, hazug majmok vagytok! Az EN beremet a munkadok es munkavallalok szervezetei közötti megegyezes szablyozza, amikor dolgozom. Es ugyanigy fog törtenni az europai minimalberrel is, amire a targyalasok mar az adott csoportok között elindultak. O1Gnek meg kuss van, öt ebben a kerdesben senki nem kerdezi!
teuton
@Shikari: @Shikari: Na szarospelenkas, ujabb bizonyitekat adtad az analfabetasagnak. Szoval O1G azt mondta, a KORMANY emeli a bereket, szerinted meg a piac. Hat en egyikötöknek sem hiszek, hazug majmok vagytok! Az EN beremet a munkadok es munkavallalok szervezetei közötti megegyezes szablyozza, amikor dolgozom. Es ugyanigy fog törtenni az europai minimalberrel is, amire a targyalasok mar az adott csoportok között elindultak. O1Gnek meg kuss van, öt ebben a kerdesben senki nem kerdezi!
teuton
@Shikari: Szarospelenkas! Hosszu lesz a nap, ha mar hajnali 6kor kellett kezdjel! Nem lett meg tegnap sem a 2. pelenkara valo, ezert ma 16 oras lesz a "müszak"? Gondolom a tested kinozza a fos, meg a hugy-szar vörösre marta mar a segged amiben estig ülsz, azert nyivakolsz.
De mint pelenka-szakertönek ajanlanek neked egy jobban jövedelmezö foglalkozast, az intenziv öregapoloknak (pelenkacserelö) 4000 euros kezdöbonuszt fizetnek nemet cegek!
teuton
@Shikari: Nagyon viszket mar a segged, megint tele a pelenka? Huzz bele, majd este 10kor ellenörzöm, mennyit mocslolodtal ma, aztan talan kapsz egy tiszta pelenkat holnapra! De ha nem eleget, akkor a mait kiforditva...
teuton
@Shikari: Szarospelenkas! Szomoru hirt lkell veled közöljek! Mint igertem, benezek este 10 körül es ellenörzöm a napi teljesitmenyed, aztan eldöl a holnapi pelenkaügy. Sajnos csak 12 orat mocskolodtal ma hajnali 6tol, ezert holnapra csak egy fel poelenkat kapsz, vagy kiforditva felveheted a mait.
Egyebkent meg semmilyen magyart nem gyülölök, csak az olyan idiota szaralakokat, mint te, akik a magyarsagot osztogatjak. De vannak itt elegen, akik teged osztanak ki...
teuton
@Shikari: Latom, megfogadtad a tanacsom es ma hajnali 6tol ismet belehuztal, hogy meglegyen este 10re a holnapi pelenkara valo es ne a hugyos-szaros tegnapiban kelljen a vörösre mart seggedet aztatni. Egyebkent pedig közlöm veled, hogy a megbizoid csak a valodi mocskolodast fizetik, az irasjeleket nem, tehat hiaba probalod meg a 2 sort 30 irasjellel 3ra feltornaszni...
csak úgy....
@Shikari: ma marhára gyönge vagy tibink! se kokszi se pia? tudok egy füves embert a környékeden...
Clavigo
@Shikari: Látom azért törődnek veled ,itt a fórumon..@nyád majma.. :)
Clavigo
@Shikari: Te hol. vagy otthon,szőröstalpú lápi móc ?? Idióta román medvetáncoltató kretên..
csak úgy....
@Clavigo: ma magaalatt van,ne is borzoljuk az idegeit,különben jó volt a csaj csak nem a tibinek való!ettöl most totál KO
division
@teuton: @Clavigo: @csak úgy...: A béreket pedig a piacgazdaságban a kereslet-kínálat határozza meg. Ahol nem megy ott bérek sincsenek, magasak meg pláne nem.
csak úgy....
@division: az inflációról is tartanál nekünk egy elöadást? a külügyminiszter szerint az utolsókból az elsök ,mindenben! valaki hazudik! azért döndsd el végre,hogy kit vegyek komolyan mert ez így nevetséges.
teuton
@division: A bereket NEM a piacgazdasag hatarozza meg, hanem a munkaadok es munkavallalok/szakszervezetek szövetsegei, amit ugy hivnak, hogy tarifaszerzödes. Alt. 1-3 evre ervenyes. A kormany csak a minimalbert allapithatja meg törvenyileg. Orban viszont azt mondta szo szerint, hogy a kormany emelte a bereket, amik 1 ev alatt több, mint 10%kal emelkedtek. Ez törveny es alkotmanyellenes lenne, mert a berek megallapitasa területen autonomia van. Ugyanigy nem irhat elö az allam nehany (monopol)termek kivetelevel (pl. cigaretta) arakat, azt a vilagpiaci es keresleti-kinalati alakulas szabalyozza. Normalis esetben. Ha viszont mutyizast (armegegyezes, piacfelosztas) fedez fel a versenybirosag, iszonyatos karteriteseket kell fizetni, esetenkent több milliard eurot! Demokraciakban van ez igy, illib diktaturakban maskepp...
teuton
@Shikari: Mondjad mar meg, milyen erzes szaros pelenkaban napi 12-16 orat buzikent hülyenek lenni???
teuton
@Clavigo: EN törödöm vele mostantol naponta, listazom, mint Kubatov az ellenzeket. Engem nem zavar a primitiv fröcsögese, ez öt jellemzi es amig velem van elfoglalva, addig ne tud mashol/massal mocskolodni. En meg elvezem, hogy ezt az iditotat hogyan lehet ugy felhergelni, hogy ugat, mint a veszett kutya, röhögök rajta. Csak sajnalom, hogy igen gyenge a szokincse, allandoan ismetli önmagat (többesszam, magyarsag osztogatasa, valamifele többsegröl almodik magaban), es ujabban mar csak 20-30 irasjellel tudja böviteni betük helyett a mocskot. Tenyek, adatok, a temaba vago ertelmes hsz az nincs, mert arra se neki, se durr-fing tesverenek nem futja az IQ-jukbol...
teuton
@Shikari: Szarospelenkas! Nem menekülsz, listazlak minden nap, de nem Kibaszov megbizasabol! Szoval ma megerdemled holnapra az EGY darab friss pelenkat, sikerült egy kicsit több, mint 14 orat teljesits!
division
@csak úgy...: @teuton: Amennyiben én nem fejlesztek, nem maradok piac képes, valaki megelőz a szakterületemen, akkor nincs magas bérezés a dolgozóknak, tehát nagyon is attól függ minden, hogyan teljesít, mekkora profitot tud magának egy cég. A legjobb piacok külföldön vannak, és ha ott nem teljesítesz akkor lehúzhatod a rolót. Szóval ha van kínálat, mögötte komoly teljesítmény, akkor megmarad a kereslet, és a bérezés is.
csak úgy....
@division: azért kíváncsi lennék a szakterületedre,hogy fejlesztés gyanánt itt próbálod eladni magad este 22:24 kor az helyett ,hogy a munkádra koncentrálnál...
mi azért érezzük a lihegést,shikari is vállalkozó.
division
@csak úgy...: Majd pont ilyenkor fogok fejleszteni éjjel. Néha gondolkozhatnál is kicsit. Egyébként meg sosem voltam vállalkozó.
Clavigo
@csak úgy...: Shikari vállakozó ? ??? Most már számlaképes is a " hajléktalan- pippantásért ",,Kőbányán ? :):) :):)
teuton
@Shikari: Na figyelj szarospelenkas! Mara megint megjött a hangod, mert a tegnapi 12 oras mochkolodassel megkerested a mai tidszta pelenkara valot!
Ajanlom neled, allj a tükör ele, aztan baszd jol pofan aki elötted all! Abbol nem lehet problema, mert nem jelent fel! Bezzeg a Gajdics az csak a birkakat biztatja olyanra, amit maga nem mer megtenni, Hülyek mindig voltak es lesznek is, lathatod, ha tükörbe nezel!
Na csaaa, este 10 utan ellenörzöm a mai teljesitmenyed -ami idaig eleg szanalmas!-. aztan eldöntöm., kapsz-e tiiszta pelenkat a holnapi 14 oras müszakra!
teuton
@Shikari: Mivan szarospelenkas? Vasarnap padofilkodtal, a pelenlka fogyott el vagy a penz a mocskolodasra! Ma meg nem csöngött a vekker, hogy csak 10kor kezdtel? Fröcsöghetsz, dühönghetsz es ugathatsz, mint a veszett kutya, en vagyok az erösebb, pitbull. Ha egyszer nyakoncsiptelek, nem engedlek el elve, de azert egy kicsit jatszom veled, amig minden nap teleszarod a gep elött a pelenkat. bJa, apropo LIBERALIS... Nezz mar utana, mi minden volt O1G! Liberalis, kommunista, polgari, aztan most a jobbszelen kötött ki. De lehet, hogy majd valamikor ugy vegzi, mint nehany jobbszelsö, pl. a Duce, fejjel lefele kötöttek, de nem ki, hanem fel!!!
teuton
@Shikari: Latom, megfogadtad a tanacsom, igy mar ma 7 utan elkezdted a primitiv mocskolodast. Pelenka felkötve? Na a korai kezdes auert egy kicsit megzavarhatott, mert összevisza hablatyolsz es ismet vagy 50 irasjelet hasznalsz betük helyett. (Szolok elöre, azokra nem jar semmi penz!) Aztan összekeversz a fideszes nagykövettel (19ezer gyerekpornofoto volt a laptopjan!!!) meg a kormanybarat csuhas pedofilokokkal (több 1000 eset!). Ott nem lattam, hogy valamit irtal volna. Tovabba nem tudom, miröl remalmodozol, bizonyara tapasztalatbol beszelsz (sitt, nagykifli, stb.). Te csak tudod, hogy megy ott, meselj többet!
teuton
@Shikari: Pedolfil, tükörbe neztel? Mit lattal meg a szaros pelenkan kivül? Most ujabban ez a modi a fideszben, a pedofilia, ugye? A penzlopas mellett kell meg egy kis "szoralkozas" is... Bar nem uj modi, a csuhasok evtizedek ota müvelik, erröl ejtenel meg nehany szot?
Egyebkent listazlak, kedden is meg lett a 14 oras müszak 7:49töl 21:45ig, ugyhogy jo tele lehetett estere szarral a pelenka!
teuton
@Shikari: Nem tudom, kit lepleztel te le, de a fideszes pedofil nagykövetet egy nemzetközi nyomozocsoport. Persze hogy nem a magyarok, hiszen vedett allat! Erröl tudnall valamit meselni szarospelenkas? Es arrol, hogy milyen tapasztalataid voannak a sittröl? Te voltal a "mindeneslany"??? Ugy latom, neked semmihez nincs hozzaszolni valod, csak mindenkivel mocskolodsz, a tematol függetlenül., persze ezert fizetnek A szokincsed viszont szanalmasan alacsony, a szlengjeid ugy a 70es evekböl valok, tehat egy agyhalott bertollnok nyugger lehetsz. Ja, idöd az van, ma hajnalok hajnalan 5:38kor indult a müszak. 16 ora lesz? Mennyit kapsz erte??
teuton
@Shikari: Esetleg olvasni tanulni kene! A migrancs (sajat bevallasod szerint roman allampogar -is-, aki nem fizet sehol adot!) te vagy, aztan meg te akarod osztogatni a kettös utleveleddel a magyarsagot? Esetleg az ukranokrol kerdezz a kormanynal, hany 1000et telepitettek mar be. "Ujmagyar" mar több mint 1 millio lett fidesz szerint az utobbi 10 evben, ezekhez tartozhatsz te is. Papiron magyar, a valosagban primitiv balkani barom...
teuton
@Shikari: A pelenkavaltast ne hanyagold el a napi 12-14 oras müszakok utan, legalabb 2naponta gondolj ra!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te tosztá,hogy így megváltoztá? remélem misén voltál és gyóntál...
teuton
@Shikari: Szarospelenkas! Azert vasarnapra is meglett a 14 oras müszak, büszke lehetsz magadra, hetföre kapsz uj pelenkat. Egyet a mult hetröl, amit mar nem lehetett kimosni...
Ja,nö... En jol szorakozom, rajrad es massal is, de veled ellentetben nincsenek 14 oras müszakjaim, ezert elküldhetned valamelyik közeli nörokonod hozzam, en foglalkoznek vele, mert neked ilyesmire nincs idöd...
teuton
@Shikari: Valtozatlanul ajanlom, hogy szivesen foglakoznek a te nörokonaiddal, mert neked a napi 12-16 oras müszak mellett ugysincs semmire idöd, legfeljebb 2-3 perc szünetet tartva zsebhokizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.