Harkányban a városvezető kicsit kiegészíti a fizetését.

(Forrás: 24.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@RonaGyuri: Igen, úgy éreztem itt kell legyek ismét, de nem azért, hogy helyeseljek, hanem azért, mert egy diplomás matematikustól komoly blama, hogy folyton küszködik a helyesírással: legalább is, helyesen: legalábbis. Szinte minden hozzászólásod tele van ilyenekkel, egyáltalán hogyan lehet így valaki komoly diplomás ember, netalán újságíró? Sorry, de amiket írsz már csak megmosolyogtató számomra, főleg amikor hatalmas tudásodat fitogtatva nekem esel, fityesz birkázol mint egy szánalmas kisnyugdíjas, de amikor valaki ezek mellett nincs tisztában folyamatosan a helyesírás szabályaival, az már inkább bosszant. Javaslom, ha reagálni akarsz erre, tedd angol nyelven és úgy folytassuk, hátha az jobban menne (az angol nyelvtan ugyanis sokkal könnyebb mint a magyar), bár lehet túl sokat kérek ezzel:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@division: Látszik, hogy az a mérhetetlen szellemi fölény csak a képzeletében létezik, az pedig neki nem igazán egészséges!
Lényegében mi ezzel a baj, hogy egy ember ennyit keres? Ha nincs összeférhetetlenség és a testület megszavazta mi a probléma? Kálmán Olga végzettsége, beosztása és fizetése teljesen összhangban van?
division
@Shikari: Az a baja hogy ő nem keres ennyit, hiába agyonművelt, diplomás matematikus, újságíró:-)
Shikari
@division: Eszembe nem jut senki zsebében turkálni, de a vitaképtelenség és a kulturálatlanság messziről ordít róla!
Nem is szoktunk kvaterkázni, csak meglep a mérhetetlen intolerancia részéről minden ellenvéleménnyel szemben.
Aki ennyire képtelen elviselni mások véleményét az agyonművelt diplomás matematikus és újságíró lehet? :-)))))))))))))))))))))) Nekem kétségeim vannak!
lusta
@division: Én nagyon megértem Önt. Felháborító, egyesek hozzászólnak, írogatnak és helyesírási hibákat követnek el. Matematikus, orvos, mérnök, hibát hibára halmoznak. Megértem Önt, kénytelen volt pennát ragadni. Volna egy apró kérésem. Hozzá tudna szólni, esetleg, véletlenül a cikkhez, beíráshoz is?
division
@lusta: Igaza van. Véleményem szerint aki polgármester, plusz Harkány fürdő fb - elnöke, kapjon ennyi fizetést, nem ezzel van a gond. A probléma inkább az, hogy pl. orvosok, pedagógusok, tűzoltók ettől jelentősen elmaradnak bérezés terén. Azt senki ne várja, hogy nagyon magas politikusi fizetést kapjon ( nem is várja), de mondjuk általánosan meglegyen az, hogy egy értelmiségi keressen legalább ugyanennyit mint Harkány polgármestere, és ettől arányaiban kevesebbet egy fizikai munkás, de a nettó bér minden esetben legyen legalább 300 ezer havonta nekik is, amennyiben becsületesen dolgoznak, nevelik a gyerekeiket. Attól, hogy itt megy az adok-kapok, én is ezt szeretném, és akkor talán ez a nagy irigység meg gyűlölet sem jellemezné ezt az országot ( habár aki kevesebbet keres az mindig irigy lesz arra aki többet, ez itt már régóta megvan).
nezelodo
Istenem, hol vannak már a pofátlanul magas fizetések, és végkielégítések, a 98%-os különadóval, ami aztán amikor a fideszes fiúkra is vonatkozott volna, szépen elolvadt. Pedig hány munkahelyéről kirúgott közalkalmazottat, és köztisztségviselőt fosztottak meg attól az esélytől, hogy amíg munkát talál, megéljen! Büszke lehet erre az OriViki, akárcsak a rokkantnyugdíjasok tönkretételére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.