A szerződést már másfél éve felmondták, de a BKK még a perindításig se jutott el, így még akár négy évig is elhúzodhat a sztori. Jogi szakértők szerint kevés az esély arra, hogy a BKK bármit is visszaszerezzen abból, amit ezidáig elköltött a nem is üzemelő e-jegy-rendszer elemeire. A BKK másfél éve mondta fel az elektronikus jegyrendszer szállítói szerződését, de a perindításig még azóta se jutott el, pedig a választott bíróság előtti eljárás akár 2-4 évig is húzódhat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ez az, amit Karácsonyéknak ki kellene vizsgáltatni! Nem értem, hogy miért nem visznek végig ennyire egyértelműen korrupt Fideszes ügyeket. Pontosabban érteni vélem hogy ilyen magas labdákkal miért nem kezdenek semmit és ez elég félelmetes...
RonaGyuri
Tarlóschék áldásos tevékenysége! =)) Nagyon megérdemelte a kiemelt lelépést! =))
Qqberci
Akkor most még meg kellene próbálni a Vucli Tóbiás féle önműködő villamosjegyet...
fahrenheit451
Az új elektronikus is xar. Nem csodálkoznék, ha ez is bedőlne.
Csak két példa:
- Miért csak az első ajtónál van QR-kód? Nem az a lényeg, hogy akinek nincs jegye, a járművön ezzel tudjon vásárolni? Mert ez nem csak az első ajtós felszállásnál lehetőség, hanem minden járművön - pl. villamoson mikor, és hogy? És egy csuklós buszon, vagy a villamoson mindenki másszon előre az első ajtóhoz ???
- Ha ez bejönne és sokan használnák, hogy néz már ki, ahogy sorban állnak az emberek, hogy fényképezhessenek - főleg rossz időben, szakadó esőben? Ez időbe telik akkor is, ha valaki ügyes, gyors, de nem mindenki ügyes és gyors...
Aztán a köcsögök majd levakarják, vagy lefújják a kódot, és máris használhatatlan az egész.

Hát én nem tudom, én nem értek hozzá, de a nagyobb baj az, hogy azok sem, akiknek kellene!
SystemError
Legyen metrómegállónként fideszesen túlárazva egy áthaladási pont mondjuk 5 milla (1 milla körül van nagy tételben az ipari reálisan), Ebből azért kell állomásonként mondjuk 10 átlag kijárati lehetőségektől függően. Akkor M2/M3 metrók megállók száma kb. 30 állomás.

Tehát 5m*10*30=1.5 milliárd, legyen 2 milliárd(5x eszköz túlárral eleve)...Tehát ez az eszköz oldal. Akármilyen bonyolultnak tűnik egy ilyen rendszer, igazából a legegyszerűbb hálózati megoldásokkal, egyszerű logikák mentén működik. Tulajdonképp ugyanolyan kütyüből van több, tehát modellben kezelhető.. A hálózat legyen telepítéssel még 2 milliárd . Ok költsünk még el 2 milliárdot kamu szoftver fejlesztésre. Legyen még 2 milliárd mert lefúrtak ugyanolyan kapuból 300-at. Tehát egyet 3 millióért telepítünk :) Ez akkor is nagyon max 8 milliárd és akkor is milliárdokat loptak.. Ennek a duplája ment a semmire...:)

Nem lehet Viktornak felajánlani az adóm 1%-át? Szegény éhezhet, nincs pénze!
www.ldsz.hu/yli-yktt112-hid-alaku-forgovillas-belepteto-kapu-ejtokaros-atereszto-zsilip
jesz
tizenhat milliárdot kidobtak az ablakon...sőt, még mi fogunk pótlólag fizetni valamicskét...

Nincs büntethető magyar résztvevője ennek a gyalázatos pocsékolásnak?
Béla333
@jesz: 06.01
Már hogyne lenne, csak éppen nem keresi senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.