És persze Kulka és Alföldi. A kormánypropaganda Mediaworks eddigi főszerkesztője, Szakács Árpád egy előadásában felsorolta, kiket lát a magyar kultúra igazi ellenségeinek. Az estet, ki hinné, egy zsidóviccel kezdte.

(Forrás: index.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért van benne némi ráció,

ha nem is úgy, ahogy ezt kiFőzték

Ártunk és qurmányunk vasökle „a magyar nemzeti öntudat elpusztítását célzó százéves szabadkőműves összeesküvések”-ről rántotta le a leplet a „Kik a magyar kultúra ellenségei?” című előadásában.
Éhes bizonyítékát adva annak, hogy a kultúrális ámokfutása újabb állomása elmeállapotában is hasonló szintű retardáció eredménye. Azonban volt egy megjegyzése, ami azonban erősen önleleplező és erősen kvadrál ártunk és qurmányunk potentátjai azon igyekezetével, hogy a saját ocsmányságaival a vélt és valódi ellent, vagy csak a nem hívőket befröcsköli.
Azt találta mondani, hogy: „Az országban balliberális kulturális térfoglalás zajlik, amely révén meg akarják semmisíteni a magyar identitást, és egyre erőteljesebb csapásokkal próbálják kiszorítani a még meglévő nemzettudatot a kultúrából.”.
Nos ez persze marhaság, még akkor is, ha tudjuk az ő & tsai szemében Esterházy a zsidó, liberális komcsi világösszeskűvés mintapéldája. Azonban lehántva róla az önarcképből odakent mázat érdekes realitás bontakozik ki. Hogy ezt felismerték és azért vádaskodnak az egy reálisnak tartható lehetőség. Valójában: Ebben az országban valamiféle térfoglalás zajlik, amely révén meg akarják semmisíteni a magyar állam identitását, a Köztársaságoz már száműzték és egyre erőteljesebb csapásokkal próbálják kiszorítani az ország adófizető polgárait a nemzetből!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.