Erre még doktor Göbbels is elégedetten csettintene. Eredetileg csak arra voltam kíváncsi, mit tudhatnak az egriek és a heves megyeiek arról, hogy a wuhani koronavírus, a kínai nátha potenciálisan elérte a városukat/megyéjüket, mert az egri vízilabdacsapat szombaton a pandémia lombardiai gócpontjához közel lévő Bresciában játszott meccset, és hazahozhatta a fertőzést. Nem túl meglepő módon kiderült, hogy semmit. A helyi közélet elsőszámú lapja, a korábbi Népújság, a mai Heves megyei Hírlap, amelyik néhány éve fideszes kézbe került, és a többi megyei lappal együtt a Mediaworks és a KESMA nevű propagandaholding alá tartozik, egyáltalán nem tartotta fontosnak közölni saját olvasóival, hogy a pillanatnyilag a világ legnagyobb fenyegetésnek számító járvány potenciális veszélyeztetettjei.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nickgrabowszki írása már nem is dystopia,

hanem a rögvalóság, bár van egy óriási tévedés

A b1.blog szerzője „Ennyire kíváncsi a kormány az emberek véleményére” című írásában ártunk és qurmányunk propagandistái teljesítményéről értekezik. Az elcsépelt, de igen releváns bevezető mondat „Erre még doktor Göbbels is elégedetten csettintene.” mellett egy másikaz, semmivel sem kevésbé elcsépelt és semmivel sem találóbb mondatot csak körül ír: ártunk és qurmányunk propagandája olyan, mint a focink: nagy hűhó semmiért! Sőt az „ado” (a fityesz-értelmetleneknek:Shakespeare „Much Ado About Nothing” kivételesen szószerinti fordítása) összes többi jelentése is telitalálat: felhajtás, izgalom, lárma és teketória!!! =))
Azonban a derék szerző az írás végére egy igazán elrettentőnek szánt dystopia-t rittyentett:
„Ha az Orbán-rezsim követi a tendenciát, amit tények elhallgatása és a választási lehetőségek formálissá tétele, illetve teljes kizárása kirajzol, akkor
1. a következő választás kitűzéséről a kormánypropaganda nem számol be,
2. a szavazólapon is a Fidesz-KDNP és a Csak a Fidesz! közül lehet választani.
Természetesen kizárólag az emberek véleményének minél jobb megismerésének érdekében.”!
Amivel komoly gondok vannak:
Egyfelől: a népszavazások vonatkozásában a dolog már megvalósult, sőt már ott tartunk, hogy ártunk és qurmányunk meg sem várja a „konzultáció eredményét” már előre intézkedik,
ami pedig a konkrét második pontot illeti az teljes mértékben kizárható, sőt azt kell mondjam, ha a KDNP egyedül szerepelne a szavazólapon, akkor sem érne le mérhető eredményt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.