A város 100 ezer műtősmaszkot rendelt, családonként kettőt osztanak szét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt tudja valaki, miért jár (legalábbis a fotók szerint) mindenki maszkkal Dél-Koreában? Hiszen az nem segít nem elkapni a vírust! Azok hülyék? Vagy egyszerűen úgy gondolják, hogy járvány idején nem templomra kell költeni az adófizetők pénzét, hanem maszkra? Persze, nekik nincs Káslerük, aki elmagyarázza, a tízparancsolatot kell betartani és egészséges maradsz. Mi több, fénylő csillagunk, egyes szám, első személyben kijelentette, hogy ő majd megold mindent önerőből, de ő nem fog segítségért kuncsorogni az Uniónak. Se gazdasági, se anyagi segítség nem kell, mert mi így szállunk le a bicikliről. Tény és való, temérdek Darwin-díjas kószál köztereken. Ők sem hiszik el hogy bármi történhet velük, csakúgy, mint a dinoszauruszok. Vagy mint aki az ötvenedik emeletről zuhan ki és esés közben, minden emeletnél elmondja, eddig még nincs nagyobb baj. Drága jó nagyapám mondta egyszer, hogy ha egy magas beosztású, még nagyobb órabérű azt mondja, hogy baj van, ne figyelj rá, a szája előrébb van, mint a feje. De ha azt mondja hogy: aggodalomra semmi ok, na akkor kezdj el aggódni fiam! Országos szintű intézkedésnek első körben természetesen meg kell hosszabbítani a nemzeti csirkehálót, egyelőre Sopronig, ha az sem tetszik, akkor Hegyeshalomig. Alagutakat előre megásni, lefotózni, majd gondosan betömködni. Ide vírus a lábát be nem teheti! A csirkehálóra 100 méterenként kifüggeszteni a 10 parancsolatot több nyelven, beizzítani az óriásplakátokat, az országot kitapétázni, hogy a koronák is jól megértsék: „Ha Magyarországra jössz, nem fertőzheted meg a magyar embereket”. A lakosságot föld alatti majorságokba menekíteni. Akinek nincs föld alatti majorsága, az annyit is ér. Természetesen lenne még rengeteg ötletem, de nem szeretném a „Háború és béke” méretére nyújtani a mondókámat.
simmering73
Érdekes. Folyamatosan azt mondják, hogy semmit se ér a műtősmaszk. Miközben egész Kína abban volt és lassan túl is vannak a járványon. Miután itthon hiánycikk, mást nem mondhatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.