A Fidesz visszataszító belpolitikai háborúba kezdett, ami veszélyezteti a magyar emberek biztonságát. Tóth Bertalan írása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Háttérzajként belehallgattam a csutitévé műsorába, és egy focifejű sinfelte az ellenzéket amiatt, hogy nem adtak FELHATALMAZÁST a szarkabőrbe bújt csuszómászóKÁNAK!
Béla333
A hatalmi játszma szépen hangzik, de valójában az egész arról az 5,6 milliárd EURO ellenőrzés nélküli ellopásáról szól, amit az Unió ad Magyarországnak. A rendeleti kormányzás azért kell, hogy az utolsó centig úgy el tudják tüntetni ezt a 2000 milliárd Forintnyi összeget, hogy annak senki ne tudjon utánanézni.
Magyarán: a Fidesz maffia fő célja nem változott: ellopni mindent ami nincs lebetonozva. Ami meg le van betonozva, azt meg bekebelezni telkestől, betonostól! Mocskos tolvaj banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.