Van, ahol dulakodásba torkollott a bolti korlátozás. Sokak szerint nem ártana egy kis finomhangolás az idősávokkal. Olvasóink írták.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Miért pont ez a rendelkezés lenne átgondolt??? Ötletelnek a fideszgörények,mint mint mindig...Élelmiszer,patika rendben,de nem 3 óra hosszat...de a többi bolt??? műszaki,barkács...építőanyagkereskedés...ez csupa olyan ahová az öregek járnak,igaz fidesztrollok...???..van egy olyan érzésem hogy nagy bukás lesz a vége,ez a helyzet fényesen mutatja hogy a pénzek lenyúlásán kívül semmihez sem értetek!!! nagy a gyanúm nálunk még akkor is "járványhelyzet" lesz amikor máshol már el is felejtették,mert ahogy ennek vége,ti mentek a levesbe!!!
Pálinkás Pál
Még valami eszembe jutott fidesztrollok...ha a "vírusgazda" korosztály vásárol 7-9-ig...és utána mehet a veszélyeztetett korosztály...mindenféle boltfertőtlenítés nélkül, akkor mi értelme van??? igazán kíváncsi lennék,hogy akár ti,akár a dilettáns operatív törzs ezt mivel magyarázza???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.