A civil szervezet üdvözli az adatközlést, de beazonosíthatóak lehetnek az elhunytak, ezért javasolnak egy jobb megoldást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez most komoly??? ez a tasz egy eléggé buzi szervezet...eddig mindenki azért sírbákolt hogy nincsenek adatok...nem az igazi ez sem...de ezeknek a szutyok migránsvédőknek olyat nem is tudsz szolgáltatni!!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Ha valóban beazonosítható az áldozat, akkor az valóban jogsértő. Senki nem arra kíváncsi, hogy konkrétan ki az áldozat, hanem arra, hogy területileg mennyien, illetve milyen nemű, korcsoportú az illető.
Nessy
@Pálinkás Pál: Gorombaság nélkül is le lehet, írni, hogy ez nem egészen így van! Az egész ország területéről nem és kor alapján nehéz lenne bárkit is beazonosítani! Az, hogy közli az alapbetegséget is, felhívás azoknak, akik valamelyikben szenvednek, hogy vegyék komolyan a védekezési ajánlásokat! Jó, kézfertőtlenítőt, fertőtlenítő kendőt, kesztyűt,maszkot ne akarjanak beszerezni! Minden nem lehet tökéletes!
Pálinkás Pál
@Aki Én: ha láttad a listát...arról én egy embert tudtam azonosítani,ami nem volt nehéz,mert egyedüli 40 alatti halott...még jó hogy itt jópáran azzal példázódtak hogy viszi a fiatalokat is... aztán lámlám kiderült hogy az alkohol már szétette a máját...tehát lehet abba is belehalt volna ha egészségesebbet fingik!!! szerintem ez a lista majdnem jó...egyedül a területi eloszlást hiányolom...de szerintem nem sokáig lesz,mert azért tisztán látszik hogy egy egészséges embert nem fenyeget semmi tragikus kimenetel,legfeljebb taknyos lesz két hétig!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.