Megszúrtak egy férfit Budapesten egy villamoson, belehalt sérüléseibe – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság péntek este.

Halálra szúrtak egy férfit Budapesten, a villamoson

A közlés szerint a VIII. kerületi Orczy téren, a 28-as villamoson szúrtak meg egy 25 éves férfit, akinek életét a kiérkező mentők sem tudták megmenteni.

A helyszínre érkező rendőrök megállapítása szerint az áldozat a barátjával utazott, és egy háromfős csoport keveredett szóváltásba velük. A vita hevében a háromfős társaság egyik tagja szúrta meg a 25 éves férfit, majd társaival együtt a helyszínről elmenekült.

Halálra szúrtak egy férfit Budapesten, a villamoson
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök 23 percen belül elfogták a 38 éves D. Károlyt és a 25 éves L. Annát, majd a közelben található MÁV telepen a 43 éves L. Jánost is, akik összefüggésbe hozhatók az emberöléssel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés gyanúja miatt indított nyomozást, és megkezdte az elfogottak kihallgatását – derül ki a közleményből.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem is kell találgatnunk kik lehettek, mert tudjuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
@Giovanni Alba: ez nem szemét szemért, mert akkor őt is le kéne szúrni.
Giovanni Alba
@Gyütt Mönt: Igazad van, ám igazságod a lényegen nem változtat, a bosszú, a megtorlás a könnyebbik út, belátni azt, hogy minden ember egyszeri, megismételhetetlen egyéniség és inkább jobbítani kellene, nem pedig még rontani rajta, na ez a nehéz. Nevezd ezt idealista hablatynak bátran, de gondolj bele, ha letörik a díszváza egyik füle, akkor nem töröd le a másikat is, inkább megpróbálod a töröttet megragasztani.
vitamin51
@Giovanni Alba: Biztos ez lenne a véleményed akkor is ha veled történik meg hasonló eset. Mondj még egy olyan népcsoportot akinek a zsebében zsebkendő helyett bicska van. Lehet elmélkedni, filozofálni, segítséget nyújtani, de nem árt elismerni, hogy van olyan amikor nincs segítség, mert nem tudnak élni vele, nem tudnak mit kezdeni vele. Abban sincs igazad, hogy a bosszú a könnyebbik út, már csak azért sem, mert amíg a vágy bennünk van, hogy bosszút álljunk teljesen jogosan, a tehetségünk nincs meg hozzá, csupán csak azért, mert nem vagyunk hasonszőrűek, képtelenek lennénk rá. Legalább a vágyat hagyd meg az emberben, mert ha már az sincs akkor birkák vagyunk a mezőn.
Giovanni Alba
@vitamin51: Tisztelem a véleményed és köszönöm a higgadt, értelmes hozzászólásod. Én is emberből vagyok, ha megsértenek, bennem is felhorgad a revans vágya. Viszont továbbra is azt mondom, ezt le kell győzni. Van valaki aki nagyon aljas módon viselkedett. Engem ugyan csak áttételesen sértett, ám nagyon is érzékenyen. Azt választottam, hogy számomra az az alak láthatatlan. Nem szólok hozzá, nem veszem észre, éppen csak kikerülöm mint egy pocsolyát, ha véletlen szembejön. Sorolhatnám most a bölcs mondásokat, de -gondolom- Te is ismered pl.: a harag rossz tanácsadó.
"Birkák a mezőn" ... adtál egy tippet, a társadalomba beilleszkedni képtelen, megrögzötten antiszociális embereknek kényszerlakhelyként ki kellene jelölni a Hortobágyon egy részt, és ott lehetnének mondjuk marhapásztorok. Mindezt természetesen nem büntetésül, hanem mint a jellemfejlődést elősegítő karitatív program részeként. Mindenki jól járna, talán a szürke marhák kicsit húznák az orrukat :-)
1magyar
@Giovanni Alba: Az a baj,hogy revans nélkül sosem lesz rend, ezek a férgek legközelebb is megteszik mással ha kiszabadulnak mert a börtönben jól ellátottak.
Giovanni Alba
@1magyar: Lásd mint fent :-) Ha visszatérhetnének egy némileg egyszerűbb életformához (na jó, ez nem egészen igaz), tehát a Hortobágy egy szeparált részén gondoskodnának önmaguk fenntartásáról mindenki hasznára, az igazából nem büntetés lenne, hanem lehetőség az önmegvalósításra, kiteljesedésre, olyan tulajdonságok megszerzésére mint például a közös munka, egymás tisztelete (ha rászorultsági alapon is),empátia. Az elképzelés nem kész, egész, kb. egy hete ötlött fel bennem. Van rajta csiszolnivaló, de egyre jobban tetszik. Párhuzamként önként adja magát Ausztrál Államszövetség története. Elég messzire jutottak az egykori büntetőgyarmattól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.