Sorozatban három olyan hónapja volt a magyar gazdaságnak, ami nemrég még meglepően gyengének számított. Nemsokára visszasírjuk azt is, hogy egyáltalán növekedés volt, de a most közölt adatokon látszik, hogy már a járvány előtti időszak sem volt fényes. Sokszor fogjuk hallani a következő hónapokban, hogy a koronavírus miatti gazdasági válság óriási károkat okoz a magyar iparnak. Ez a megállapítás természetesen igaz is, de a Központi Statisztikai Hivatal most bemutatta a járvány előtti időszak adatait, amelyből világosan látszik: már az előtt gyengélkedett az iparunk, hogy a koronavírus elérte volna az országot.

(Forrás: hvg.hu, polar450 által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@polar450: A fideszen túli szakemberek ezt egybehangzóan elmondták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@polar450: A fideszen túli szakemberek ezt egybehangzóan elmondták.
creativehun
Most akkor mi van azzal a kibaszott unortodox gazdaságpolitikával meg azzal a süket szöveggel,hogy kétszeres fejlődést produkálunk mint Európa jobbik fele..és pikk pakk már utol is érjük a sógorokat pár év alatt. Soha napján! Ahhoz kellene egy értelmes nép aki az ilyen dilettáns gazember tolvasjokat elkergeti...és nem ciklusokon keresztül megválaszt egy rablóbandát!
Oposit
Na nehogymá!!!

Azt mondta a Gulyás az elején, mikor kezdődött ez a vírusosdi, hogy visszaesés lesz, de mi vagyunk a legjobb helyzetben Európában, mert mi vagyunk legfelül. Ezt így mondta kajánul mosolyogva, fellengzősen, nagyképűen!!!

Akkor nem mondott igazat??? :) :) :)
nezelodo
Ajaj, ezek a KSH fazonok nem nézték és nem hallgatták a vezénylő tábornok győzelmi jelentéseit az Európát lepipáló gazdasági mutatóinkról. Na, elvitetni őket de ízibe rémhírterjesztésért, és átmosni a pici kis agyukat egy átnevelő pártrendezvényen!
vitriol
Mi van fijjuk? - már nem dübörög a gazdaság? De akkor mért nem fogták vissza az embertelen pénzszórást?
Maria26
https://getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.