Csütörtökön gyógyultan hagyhatta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol elvégezték nála a koronavírus tesztet is, mely pozitív eredményt mutatott.

Teljesen meggyógyult egy hétéves, koronavírusos magyar kislány, akit az intenzíven kezeltek
Fotó: semmelweis.hu

A klinika közleménye szerint a kislány epilepsziája miatt került az intézménybe, de a víruskimutatáson alapuló koronavírus tesztje pozitívnak bizonyult. A kislány állapotában korábban nem utalt semmi koronavírus fertőzésre. A felvétele utáni harmadik napon, a megismételt mellkasröntgen során tüdőgyulladásra utaló jeleket észleltek. A nemzetközi gyakorlatban is már használt és szakirodalomban javasolt gyógyszeres terápia, valamint az intenzív gondozás hatására

a felvétele utáni nyolcadik napon a lélegeztetőgépről le tudták venni, a tüdőelváltozásai pedig gyógyultak, állapota napról-napra jelentősen javult.

A beteget a kezdetektől megfelelő védőfelszerelésben ellátott egészségügyi dolgozók kezelték, ennek ellenére a klinika valamennyi munkatársánál és az érintett gyerek családtagjainál is elvégezték a koronavírus tesztet, mely negatívnak bizonyult.

A kislány gyógyultan távozott a klinikáról, csak a kontroll vizsgálatokra kell majd visszajönnie.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na!
.
Ugye, ugye nem csak a csotrogányokat célozza meg a vírus az ÁNTSZ-ből meghagyott/maradt virológus Cecilia néni
szerint is!
.
Annak/azoknak a frakkját kellene elkapni, akik a 90 éves ÁNTSZ-t szétrobbantották:
.
---- Szögek a koporsóba - A tisztiorvosi hálózat szétverése
.
magyarnarancs.hu/belpol/szogek-a-koporsoba-104188
.
"""" Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal 2017. április 1-jével az emberminisztériumba olvadt. Az átalakítás óriási káosszal jár, szakemberek hagyják el az intézeteket, a megmaradt munkatársak nem tudják, mi a feladatuk, sokakat lefokoznak, a bérek csökkennek. Szakértők szerint a járványügyet érték a legnagyobb károk."""
--------------------------------
.
Osztt'
.
A magyar járványügy leépítése
.
----------- Mész alatt
.
magyarnarancs.hu/belpol/mesz-alatt-105878

""""Amihez ez a kormány hozzányúl, az tönkremegy: a 90 éve működő magyar járványügy az „átszervezés” nyomán lényegében megszűnt."""
.
EHHEZ NINCS MIT HOZZÁTENNI!

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.