Öntsünk tiszta vizet a pohárba! 4 levél, amelyből kiderül, hogy mi vezethetett a járvány terjedéséhez az idősotthonokban -írta Karácsony Gergely főpolgármester pénteken Facebook-oldalán. \"Csak hogy világos legyen, hogyan kerülhetett be a fertőzés a fővárosi idősotthonokba!\"

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez azért elgondolkodtatott

persze én mondtam, hogy nincs magánál, az aki Orbánék dolgaiban – napláne a tettek és mondatok esetén – elemi szinten logikát keres

Miközben a propaganda – sőt hatósági erőszak is - azon nyomul, hogy ha egy mód van rá ne hagyjuk el az otthonunkat. S ha nagyon kell. akkor is röviden és tartózkodjunk mások közeségétől.
Mindeközben naponta többször kapunk beszámolókat arról, hogy ez a retardált dagadt törpe parádézik. Riszálja magáz itt is és ott is. jellemzően semmiféle védőfelszerelést sem visel, indokolatlanul közel „bújik” másokhoz és nagyban parolázik mindenkivel.
Na ja őt – s az embereit – más fából faragták!
Ráadásul a főpolgi elleni lejárató kampány szerves részeként sulykolják, hogy egy ócska gyáva alak, mert nem járja sorra a veszély-helyeket! =))
kereső
Van-e annál aljasabb dolog, mint politikai tőkét kovácsolni emberek betegségéből-halálából, mint azt teszi a fidess.Senkiházi,xar emberek, hitványak-mind egytől-egyig.Kivétel nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.