Az idősek szállításához használt autóbuszok megfelelnek az országos tisztifőorvos, valamint a rendőrség által támasztott elvárásoknak.

A BKV Zrt. – mint Budapest legnagyobb közösségi közlekedési szolgáltatója – a megrendelő BKK-val egyeztetve részt vesz a koronavírus miatt fertőzött idősek otthona lakóinak szállításában. A művelethez használt autóbuszok megfelelnek – pl. könnyen fertőtleníthető ülések – az országos tisztifőorvos, valamint a rendőrség által támasztott elvárásoknak.

A BKV közölte:

a járványhelyzet kezdete óta hoz utasaink és dolgozóink védelmét szolgáló intézkedéseket: szünetel az elsőajtós felszállás, kordonnal választottuk el járművezetőinket, folyamatosan védőfelszerelést biztosítunk dolgozóinknak és home office-ból látják el feladataikat azok, akik számára ez megoldható.

A BKV is részt vesz a koronavírus miatt fertőzött idősek otthona lakóinak szállításában

Továbbra is arra törekszünk, hogy miden eszközzel megelőzzük, vagy legalább lassítsuk a járvány terjedését, miközben munkánkkal hozzájáruljunk a város működéséhez.

– olvasható a társaság oldalán.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(www.bkv.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
nagyon úgy tűnik, hogy a pasi kezében egy ózongenerátor van. Így alkalmazni elég veszélyes arra, aki kézbentartja működés közben. Az igaz, hogy a vírusok, bacik közt rendet vág, csakhát az O3 nem játék.
Sámannus
Lehet ám a szállodahajókat is befogni járványkórháznak, nem csak a hullákat siettetni ugye! Most is lapítanak mint aki látatlanban ürít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.