Az Atlanti-óceán közepén lett öngyilkos egy brit óceánjáró fedélzetén egy, a hajón dolgozó magyar kirándulásszervező – írja az Index.

A Carnival Breeze a koronavírus-járvány miatt hetek óta vesztegelt a Bahamákon, most azonban már a hajózási társaság 1300 munkatársával végre Anglia felé tartott. A férfi holttestét kollégái találták meg a kabinjában, szerintük semmi előjele nem volt a tragédiának.

Az Index hozzáteszi,

a kirándulásszervezőként dolgozó 29 éves magyar férfi önkezével vetett végett életének, ezt a kapitány is megerősítette.

A tragédiáról beszámoló hajózási portál szerint a kollégái szerdán beszéltek utoljára a férfival, akinél akkor nem érzékeltek semmi rendkívülit, „csak a szokásos karanténbeszélgetés volt", mondták.

A Carnival Breeze magyar munkatársa sajnos öngyilkosságot követett el. A hajón töltött hosszú izoláció után a depresszió keményen sújt le ránk a fedélzeten

– mondta a hajón lévő hangulatról egy munkatársa, a legénységet a hírek szerint sokkolta a tragédia. 

A Carnival Breeze fedélzetén lévők a karantén miatti tartós monotóniáról, félelmekkel és bizonytalansággal vegyes unalomról számoltak be. A Cruise Law News nevű oldal szerint a parancsnok sem adott felvilágosítást arról, hogy mi várható. A magyar kirándulásszervező három éve dolgozott a Carnival hajóin, munkatársi visszaemlékezések szerint

jó csapattag és nagyszerű ember volt.

Forrás: Index

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.