Hamarosan véget ér az országos koronavírus-felmérés, 40-88 ezer ember eshetett át a vírusfertőzésen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"Merkely: Nagyon szolid járvány zajlott az országban"
Bezzeg amikor én mondtam,akkor mindenki fel volt háborodva...,igaz örök rettegők...neveket nem mondok,gopndolom akit érint az úgyis tudja!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: akkor keress rá...hányszor írtam hogy a korona áldozatok még egy enyhébb influenza járványnál is kevesebben vannak!!! Hányszor kérdeztem ,miért kell bedönteni a gazdaságot ezért??és a világ fertőzöttségi adatai végig elérhetőek voltak,számtalanszor idelinkeltem..mint ahogy most is..,.
"4 854 437
Idei fertőző betegségek miatti halálozások"
nos ennek tükrében az a 300 ezer halott elenyésző a többihez képest...még tizede sincs...
www.worldometers.info/hu/
lap alján...
Pálinkás Pál
@Horizont: ennyi erővel sose menj ki az utcára...sokkal "veszélyesebb" vírusok élnek köztünk!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: soha nem mondtam hogy ne védekezz...a kifogásom mindig az ellen irányult hogy köteleztek olyanra,aminek semmi értelme!!! és a sok ember meg bólogatott hozzá!!! főleg úgy hogy a fertőzöttségen átesettek 80 %--ának szinte semmi problémát nem jelentett...most arról nem is beszélek hogy a lakosság körében a SOTE szinte nem is talált fertőzöttet...akkor mitől volt ez a nagy felhajtás??? a másik...amit ma a fővárosban lazítottak,az a nesze semmi fogd meg jól...és az a hülye karácsony meg tapsikol hozzá!!! mert végeredményben semmi nem változott, az emberek eddig is oda mentek ahová akartak..és a boltok ,vendéglátóhelyek továbbra is zárva,magyarán semmi nem történt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.