A teljhatalommal rendelkező Orbán Viktor miniszterelnök jóváhagyásával Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere elrendelte a kórházkiürítéseket, aminek következtében több ezer magatehetetlen, beteg embert küldtek haza a magyar kórházakból. Ebben az aljasságban és bűncselekményben részt vettek a kórházparancsnokok, egészségügyi dolgozók köztük mentősök, orvosok és ápolók. A hazaküldött idős betegek meleltt voltak fiatalok is. Gyakorlatilag családok beteg gyerekeit, nagymamáit és nagyapáit küldték haza szenvedni és meghalni. Milyen ország az ahol ezt büntetlenül meg lehet csinálni???! Milyen emberek azok, akik kiagyalták, elrendelték és aláírásukkal jóváhagyták ezt a bűncselekményt?

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ez bizony így van és ezt nem úszhatják meg épbőrrel akik ezt a bűncselekményt elrendelték, kivitelezték és jóváhagyták! Még, akkor sem ha ők ebben bíznak.
tudode
Hiába!
.
A politikai leejtőn sincs megállás. Pedig ha megemberelte volna magát, még Árpi bácsi nyomdokába is léphetett volna, de azzal a pedigrével, amit összehányt magánnak, maximum: Hága!
Gyütt Mönt
Kásler Miklós tagadta, hogy ilyet ő elrendelt volna. Egyébként is ő minden egyes halottat meggyászolt. Most már tudjuk, hogy a gaz Soros műve volt az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.