Most van az őszödi beszéd évfordulója. 14 év tanulságos baloldali politikatörténete a teknősbékával és hátán a skorpióval, ahogy átkelnek a NER évtizedén. Miniszterelnökből divatmárka, néhány kanyarral. 2006-2020. Ez az ember tud valamit. A szimpla gyurcsányozásnak épp ezért nincs sportértéke.…

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A baj az, hogy nem lehet személyeskedés, mocskolódás nélkül megbeszélni a blog írását, mert mindjárt jönnek a DK-s fanatikusok megvédeni a Ferit...
Szerintem pontosan írta le az MSZP és Gyurcsány viszonyát!
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Béla333
Mindenki elolvashatja szerkesztés nélkül a beszédet.
Hogy mitől "igazságbeszéd" egy kiszivárgott belső beszélgetésben bevallott hazug politika, azt majd megmondják a DK-s fanatikusok!
Béla333
Hol vannak azok, akik hősnek tekintik Gyurcsányt, ezért a beszédéért, amit ráadásul nem is akart az emberekkel megosztani, hanem az csak "kiszivárgott"!
Igazságbeszéd... Röhej
Zsopiale
@Béla333: Látom nem veszed észre magad, hogy ezzel az epehabos hisztériával csak is magad jellemzed, 14 év alatt sem fogtad fel miről beszélt, mit akart mondani a baloldalnak. Csak azt érted, amit a hazaáruló náci sátáni szarbángeci agymosás a szádba adott... szánalmas
Az egész balhé szarbángeci szabotázsa volt, az utána történő főváros rombolással együtt... csak a hülye nem tudja, de hát láthatóan szegénykém, te az ő csapatukat erősíted...
Ez a 14 év vitathatatlan bizonyítéka annak, hogy azóta sem tudtak fogást találni Fletón, aki persze tényleg elkúrta, azaz nem egyedül ő, ha nem a brigádja, de ez egy másik kérdés, főleg mivel, KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI ELKÚRT ITT MINDENT 30 ÉV ALATT BARÁTOM...
Ha Gyurcsány bűnös, hogy lehet hogy 10 év kétharmad sem tudott rajta fogást találni holott fanatikusan próbálkoznak? Két dolgot mutat meg, egyrészt, hogy az egész szarbáni náci hazaáruló országkirabló csaló hazug gyilkos patkányfalka segghülye hozzá, hogy egy nyilvánvalóan bukott és bűnös politikust nem tudnak megfogni, még koncepciós vádakkal sem. Tehát vagy az van hogy akárhogy is fáj de NEM BŰNÖS... vagy az van, ami még rosszabb, hogy a kulisszák mögött összekacsintanak, mert EGYÜTT FOSZTOGATJÁK AZ ORSZÁGOT... Nem fura, hogy amikor a szocik átvették a hatalmat, nem bukott meg szinte senki, holott négy év szarbángeci tatárjárás alatt is tombolt a korrupció. Miért? Mert kéz kezet mos, szarbán paktumokat kötött már a 90-esek végén akivel csak tudott válogatás nélkül, legyen az alvilág, maffia, terrorizmus, népirtó nagyhatalom, bolsik, nácik, mindegy volt neki, csak a hatalomhoz vezető utat kövezhesse velük, és ez a folyamat már az Antall kormány idején zajlott, ebbe betegedett bele szerencsétlen, hogy hiába miniszterelnök, tehetetlen a tomboló korrupció ellen... aztán ugyanezért mondott le a Medgyessy is... Bármelyik verzió is az igaz, mindegyikben főbűnös a náci hazaáruló rablógyilkos szarbángeci...
Béla333
@Zsopiale: 14.42
Elolvastad a blogot? Szemlátomást nem!
Ugyanis az kisebb részt szól az öszödi beszédről, a blog Gyurcsány elmúlt 14 évéről szól.
Gyurcsány és az MSZP csatájáról szól, az MSZP balfaszoskodásáról szól.
Béla333
@Zsopiale: 14.42
".. vagy az van, ami még rosszabb, hogy a kulisszák mögött összekacsintanak, mert EGYÜTT FOSZTOGATJÁK AZ ORSZÁGOT... Nem fura, hogy amikor a szocik átvették a hatalmat, nem bukott meg szinte senki, holott négy év szarbángeci tatárjárás alatt is tombolt a korrupció. Miért? Mert kéz kezet mos,"

Na látod ezzel egyetértek és igenis pont ezért kell erről beszélni.
Ha nem szembesülünk ezzel a helyzettel, ha elhiszünk minden maszlagot amit nekünk adnak, akkor nem csak a mi életünk lesz elba@va, hanem a gyerekeinké is.
Illetve ők ezt a helyzetet hamarabb átlátva a lábukkal mondanak véleményt!
Itt az idő felébredni!!!
Béla333
@Horizont: 14.50
Elég régóta írogatunk itt véleményeket.
Tudhatod, hogy én pontosan úgy látom a helyzetet, ahogy írod:
El kell tűnni a Fidesznek, Orbánostul, de el kell tűnni Gyurcsánynak is, hiszen együtt juttatták az országot ebbe a helyzetbe.
Az MSZP eltűnéséről csak azért nem írok, mert a jelek szerint ők már az eltűnés határán vannak...
tudode
A kerti törpe nincs tudatában a TELJHATALMÁVAL, hogy amikor leáldozik a csillaga mi mindenért felelni fog, amit összetarhált a puttonyába, a cuccoláson kívül
.
Az alapizéje közjogilag érvénytelen,
Magyarország nevű állam jogilag nem létezik, amelynek következtében
Riválisa közjogilag nem is miniszterelnök
.
Amiatt nem gyönyőrkődhettek a 2006-osok(k) Gyurcsány Ferencen, volt miniszterelnökön vezetőszáron, mert
az államigazgatásban szokásos SZOLGÁLATI UTAT BETARTOTTA, nem úgy mint örök riválisa!
Béla333
@Horizont: 14.50
Számomra az a leginkább megdöbbentő, hogy 30 év kevés volt arra, hogy rádöbbenjünk, hogy át lettünk, át vagyunk ba@va. Hogy a politikai "elit" az MSZMP-ből kinőve mindkét oldalon csak hülyít minket és mi becumizzuk minden 4 évben.
Ha jön egy új alakulat a politikai térben, akkor vidáman, gondolkodás nélkül, hallgatva az "elit" megvezetésére kinyomjuk őket a politikai térből, segítve, hogy az eddigi "elit" tovább játssza velünk az eddigi játékokat!
Aki mást mond, mást gondol mint ők, azt kicsináljuk, ugyanakkor sopánkodunk, hogy nekünk milyen politikusi "elit" jutott!
De b+ hát mi választjuk őket minden 4 évben!!!
Béla333
@Horizont: 14.50
Hadházy és Szél Bernadett munkáját azért tisztelem, becsülöm, mert ők látva hogy a politikai "elit" a fejünk fölött összeér. Ő, ők mindkét oldali politikusok összefonódását, korrupcióját ostorozzák.
Nem az ő hibájuk, hogy ebből a magukat ellenzékinek mondott szavazók csak Fideszesek disznóságait hallják meg, az MSZP/DK-s ügyeket, összefonódásokat nem.
Vagy ha meg is hallják, szűrik az információt...
Béla333
@Horizont: 15.31
Akkor miért nem meritek kimondani azt az igazságot, amire rádöbbentetek?
Féltek vagy mi?
Ha még csak ki sem beszéljük, akkor nem is lesz itt változás még vagy 50 évig...
Béla333
@Horizont: 15.46
Akkor bocs, félreértettelek. Ezt írtad:
"Sokan, sok mindenre rádöbbentünk hidd el... "
Én ezt másképp értettem ezek szerint, mint ahogy van. Azt hittem kinyílt a szemed.
Béla333
@Horizont: 15.48
Egyszer már írogattam erről: marhára nehéz dolog el/beismerni, hogy amiben eddig hittem, amit elhittem, az nem úgy van. Hogy rájön valaki, hogy hosszú ideig az orránál fogva volt vezetve. Hogy ő is része volt egy hazugság cunaminak, mégha vétlen résztvevőként is. Önmagunk előtt nehéz felvállani hogy becsapottak voltunk és ezt nem vettük észre.
Ha érted amit mondani akarok...
Az elmúlt 30 év összes hatalmon levő, egymást el nem számoltató politikusa, pártja részese az ország büntetés nélküli kifosztásának.
Egymást soha el nem számoltatták semmiben, egymás disznóságait elmaszatolták. Cserébe eljátszák nekünk a nagy kormánypárti-ellenzéki színjátékot, de hogy a háttérben milyen fekete pénz mozgások mennek, arról csak sejtésünk lehet. (lásd még a Dávid Ibolyka által is híresztelt - mindenkori kormánypárt-ellenzék 2/3 - 1/3 arányú lopott pénz elosztást)
csak úgy....
sem gyurcsány se orbán nem való miniszterelnöknek és nem csak a komcsi múltjuk miatt! az más kérdés,hogy orbántól nem lehet szabadulni,mert ö uralkodni akar és fog,míg úgy nem jár mint a kárpátok másik géniusza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.