Nem gondolta át a dolgot.

Itt az év legpancserebb bűnözője: a házkutatásra érkező rendőröktől próbált drogot venni a budapesti férfi

Csak egy kis drogot szeretett volna szerezni V. Viktor – csakúgy, mint máskor –, ám ezúttal nagyot hibázott: a díler helyett egy nyomozó nyitott ajtót neki, amit a férfi nem vett észre, így nyugodt szívvel mondta el a házkutatás miatt kivonult zsaruk egyikének, hogy marihuánát vásárolna.

Mint kiderült, az erzsébetvárosi nyomozók a BRFK bűnügyi bevetési osztály és a kábítószer-bűnözés elleni osztály munkatársaival június 3-án egy Murányi utcai lakásban elfogták Sz. Balázst. A díler lakásán tartott kutatás során a rendőrök egy kiló marihuánát, valamint kábítószer értékesítéséhez használt precíziós mérlegeket, simítózáras tasakokat és közel 600 ezer forintot foglaltak le. Ekkor toppant be a díler egyik vevője, V. Viktor. A gyanútlan vásárlót a rendőrök elfogták, majd mintavételre előállították.

Az egyenruhások egy közúti ellenőrzés során akadtak a díler nyomára. A járőrök felfigyeltek az autóban terjengő marihuánaszagra, majd átnézték az utasok csomagjait és ruházatát. Az egyik utasnál több, kábítószergyanús anyagot találtak, a kocsiban ülő két másik férfi pedig elmondta, hogy nem sokkal korábban drogot fogyasztottak. Kiderült, hogy Sz. Balázstól szerezték be a szereket.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Egy droghasználó nem bűnöző, mert akkor a fél ország bűnöző... (ha másért, legalábbis ezért nem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.