Rálőttek egy 72 éves nőre péntek este Miskolcon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Meglőttek egy idős nőt Miskolcon

Dobi Tamás elmondta: az eset a Csabai kapui városrészben történt egy lakásban. A nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrség keresi az elkövetőt.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Az újságírók teljesen beleőrültek ebbe, hogy ki hány éves? Már nincs hír, amiben ne ez lenne szinte vezetéknévként a szereplők neve előtt, hogy hány éves, meg még annak kiértékelése is hogy öreg vagy fiatal. én azt mondom, hogy felnőttkorban, a pontos életkor irreleváns infó, mondjuk nyugdíj korhatárig. Afölött meg, ha fontosnak értékelik, mert mondjuk az súlyosbító, akkor annyi kell hogy NYUGDÍJAS és pont. Ezenkívül lehet felnőtt, kiskorú és gyermekkorú. A pontos életkor MAGÁNADAT. Ha nem releváns a hírben, akkor emberi jogsértő kiírogatni az életkort, meg az azt minősítő jelzőt, hogy pl idős, vagy fiatal. Ez egy minimum etikai alap kéne legyen, de a magyar firkászok még ezt sem bírják megugrani...
csak úgy....
nincs nap öngyilkosság és büncselekmény nélkül ! mikor veszik már észre,hogy vannak dolgok amik ellen nem használ az üres templom és stadion!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.