A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki fel akart gyújtani egy házat Berkesden.

Emberölés előkészülete, valamint közveszélyokozás előkészülete miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy 32 éves berkesdi férfi ellen.

Benzint locsolt az őt visszautasító nőre egy férfi Baranya megyében

A férfi 2019. december 31-én bement egy berkesdi családi házba, ahol féltékenységből fenyegetőzött, és arra akarta kényszeríteni az ott lakó nőt, hogy vele menjen. Miután a nő ezt visszautasította, a férfi közölte, hogy akkor felgyújtja őt és a házban tartózkodó mozgáskorlátozott férjét is, majd több liter benzint locsolt szét a lakás padlójára, a bútorokra, valamint a nő ruhájára.

A férfi ezután megpróbálta meggyújtani a szétlocsolt üzemanyagot, azonban ez nem sikerült neki. A benzin belobbanása esetén a lakóhelyiség teljesen kiégett volna. A rendőrök három órán belül elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit, majd előállították a rendőr-főkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a Pécsi Járásbíróság 2020. január 3-án elrendelt.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Tavaly év végi hír, és idén január 3-án letartóztatták. Mi történt azóta? Ennél azért gördülékenyebben kéne intézni a dolgokat, amennyiben egyszerű az ügy és a pasi.
Gyütt Mönt
Tavaly év végi hír, és idén január 3-án letartóztatták. Mi történt azóta? Ennél azért gördülékenyebben kéne intézni a dolgokat, amennyiben egyszerű az ügy és a pasi.
Zsopiale
Ha már végig kellett szenvednem ezt a horror hírt (ami abszolút nem ilyen helyre, hanem bűnügyi rovatba való), akkor kérdezem, hogy jó jó, de e lényeg nincs leírva, hogy MIÉRT nem sikerült neki? Harc volt, bunyó? Pár szál égő gyufát szétdobálni, azt egy 6 éves is meg tudja csinálni...
jesz
@Zsopiale: hát ez az...ilyen hülyeség hogy létezik? Vizes volt a gyufa?
Aztán januárban beültették guggolni, és azóta? Kiengedték? Vagy tovább előzetesben van? Esetleg az elmekórtani megfigyelőben vigyorog?

Hát ezeket nem tudtuk meg...
Zsopiale
@Horizont: DE aki öngyújtót dob oda az fogyatékos baszki! XD Ezt csak gyufával, vagy a ahogy a hülye filmekben, Zippo-val lehet megcsinálni (de ebben az országban ki az, aki beáldozna ezért egy drága és menő, eredeti Zippo-t? Másolattal sem lehet csinálni, mert az is tuti hogy be sem gyullad gyorsan, meg bealszik simán reptében, tehát semmivel nem jobb mint egy sima öngyújtó), tehát gyufa kellett legyen, ha nem volt az illető hülye. De ha hülye volt és nem tudta mit csinált, az jó, mert talán ezért úszta meg az áldozat az égéses kínhalált, de akkor viszont NEM BÖRTÖNBE KELL ZÁRNI, hanem diliházba a csávót...tehát ez valahogy sehogy sem kerek...
csak úgy....
@Gyütt Mönt: ez az a pintéri rendcsinálós 2 hét,mint a mesében a 3 nap egy esztendö..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.