„Ezentúl a pénzért dolgozni kell!” Ezekkel a szavakkal kezdte beszédét csütörtökön Szepessy Zsolt, Monok polgármestere, amikor bejelentette: cég települ a községbe, amely várhatóan száz-százhúsz helybélinek nyújt majd munkalehetőséget.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tmartyn75
@gesa: hogy is az mi is az, női higiénia, meg cigányok??
elvesztettem a fonalat!...
marlin
Végre valami pozitív hír a Fideszék házatájáról!!
Vagy öröm helyett inkább várjuk ki a végét??
pelikan61
@gesa ma, 19:40 – válasz erre:

Te vásárolnál belőle? :D
furfang
@pelikan61: Ez a jellemző. Alighogy valami jót kitalál valaki, mindjárt van aki kétkedik, és rosszindulatoskodik. Ha cigányok is csinálják, gondolom ugyanolyan higiéniás követelményeknek kell megfelelniük a munkahelyükön, mint a magyaroknak. Ez nem származás, hanem tisztaság függő.
Aki nem megfelelően jelenik meg a munkára az nem dolgozhat. Nekem régebben volt tapasztalatom egy szociális foglalkoztatóval. Ott is mindenféle ember dolgozott,, a pezsgős dugók gyártásától az intim betét összeállításáig, a papírzsebkendő csomagolásáig. Nem volt gond. Tisztán kellett megjelenni, de fürdő is volt helyben.És be kellett tartani az egészségügyi előírásokat.
marlin
„Ezentúl a pénzért dolgozni kell!”
Akkor az Anikó nem költözik Monokra!!
gondolkodo
@Nemezis: Ha csak egyetlen esetben is előfordul, a dokitól korrupció miatt el kell venni a diplomát!
Amit írtál, a dokikra nézve degradáló, sajnos igazságtartalma van! Más, köztük cigány is, csak az alkalmat ragadja meg, de főbűnös: igenis a doki!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.