Az SZDSZ-es EP-képviselő saját bevallása szerint félreérthetően fogalmazott egy tv-műsorban, ezért elnézést kér.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: kir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kir
A nő ezt mondta:
"…azért történt (a bűncselekmény), mert cigányozott Cozma feltehetőleg, vagy nem tudom, ott mi volt a motiváció, de ott egy diszkóverekedés történt…"

Majd elnézést kért:
"Tartozom a magyar közvéleménynek, a tragikus és elfogadhatatlan körülmények között elhunyt Marian Cozma emlékének és gyászolóinak azzal, hogy elnézést kérek, amiért egy televízióműsorban félreérthetően fogalmaztam."

Nem, kedves Viktória, nem fogalmaztál félreérthetően. Nagy tahó vagy, és annyi tisztesség sem szorult beléd, hogy saját kijelentéseidet felvállald.
antonka
kir" nagyon igazad van. ezek a hülye szdsz-esek remélem ugy kivágják ezt a hülye picsát, mint macskát az ablakon. hogy lehet ennyire stupid, uninteligens, bunkó, de miért is csodálkozok, genetikailag hulladék, ilyen a génállománya. bunkó, rasszista, putris cigány, takarodjon oda, ahonnan jött, és nem merje a szájára venni a világ egyik legnagyobb kézilabdásának nevét, akit a tetves rokonai, testvérei aljas, gátlástalan módón mészároltak le. sunyi, bandába tömörült bunkók, bujjatok össze a képviselőtőkkel.
antonka
még valamit elfelejtettem, vszprémben nem disco verekedés történt, te hülye tyuk, hanem sportolok lemészárolása, ha még nem mondta volna valaki. hozzád beszélek te szakadt picsa.
kir
@antonka: A genetikának ehhez semmi köze, a nő csak egyszerűen tapló.
adsl70
abban a tomegben es hangban hogy lehet pontosan tudni mit es ki mond? annyira a jellemzo klise amire lehet ugrani .. anyukazas es a ciganyozas...
es a Mohacsizazas foleg ha Viktoria az mikortol szitok szo? Mostantol.
sara
Szögi tanárúrtól elfelejtett bocsánatot kérni, pedig őt sem kimélte.
Igazad van antonka ez a nem tudom én milyen élőlény tényteg egy genetikai hulladék,
adsl70
csak most esett le a bodzafarol es meg hulyeseget beszel...
Jenni
Nah ez már tényleg sok,én is roma vagyok,de ez tényleg sok,egy halott emlékét így meggyalázni,szégyelje magát Mohácsi Viktória,ha cigányozott is volna Cozma akkor sem érdemelte volna meg hogy így haljon meg és ezért!!!
Jenni
én az vagyok és engem egyáltalán nem zavar,észreveszem ha valaki rossz szándékból mondja rám hogy cigány,pl ahogy körülírja,szerintem ez a Mohácsi Viktória egy haszontalan tudatlan nő,nem csinál semmit csak össze-vissza beszél és csak rosszat tesz a cigányságnak,ahelyett hogy segítene megoldani az országban zajló problémákat...
antonka
látom többen egyetéretek velem,igy merem remélni, hogy az országból sokan hasonlóan gondolkodnak. amikor meghallom annak a hülye picsának a nevét mohácsi, hát tényleg mohács jut róla eszembe. a vész, amit az országunkra hoztak. hová lehetne eltakaritani őket? van valakinek egy jó ötlete?
Jenni
igen nekem van tegyél kivételt,mert nem az összes roma olyan mint pl Mohácsi....
sara
a felmenőim között vannak svábok
most akkor meg kell sértödnöm ha valaki svábnak mondja öket ?
Jenni
nem szerintem nem kell,és szerintem mi nekünk se kéne azon megsértödni hogy "cigány"-nak hívjanak minket,de mondjuk az tény hogy én jobban szeretem a romát,de engem nem zavar a cigány szó sem....
zsolti
@sara: nem ilyen egyszerű a párhuzam... a "cigány" szó az kb. a "lop, csal, gyilkol" szinonimája lett az utóbbi évek során. mint ahogy amerikában meg a néger... szóval tök különböző hátsó gondolatokat szül, ha azt mondom, "te cigány" vagy ha azt, hogy "te norvég"

meg szerintem ez olyan, hogy sokan már csak azért is cigányt mondanak, mert hogy "de én azért is".
samu49
Monnyon le !!!!!Ez a nő nem normális ha így áll hozzá az esethez.Ha cigány ember hal meg egy balhéban akkor az rasszizmus,ha fehér ember akkor az cigányozott.Tehát a cigányra rá sem szabad nézni,pláne nem igazoltatni,de Viktória szerint ha cigányt mond annak el lehet vágni a torkát.És ez a nő képviselő még !!!És nem 500 éve nem fogadjuk be őket,hanem azóta kihúzzák magukat mindenből. Egyszerűbb a valaki kertjéből lopni mint a sajátját megművelni.
sara
Na szólok a nagyanyámnak, nehagyja hogy svábnak nevezzék, mert Ő Német kisebbség.
Lehet hogy nyakon vág , mert azt szokta ha hülyeséget beszélek!
adsl70
szerintem nem a szavaknak van ereje inkabb a sajat maguknak amit csak erzesbol , zsigerbol csinalnak.
Par kep amit ma kaptam lencsere:
kepfeltoltes.hu/090304/Gyula_utca001-_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/090304/Gyula_utca002-_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/090304/Gyula_utca003-_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/090304/Gyula_utca004-_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem erdekli oket semmi elvannak maguknak es mint latni koszoni jol. Latszik a kozteruleti alkohol fogyasztast is nagyon elfogadjak.
Jenni
zsoltinak igaza van,de engem egyáltalán nem zavar.
samu49-félig igazad van,de az utolsó 2 mondatoddal nem értek egyet!!
Jenni
adsl70, ne beszélj mindannyiunkról így,látod ez a hiba a nagy általánosítás...
gradit
Hihetetlenül uninteligens ez a csaj!!! Még a kegyelet sem szent neki, hát még maga az igazság. Mi lenne, ha mindenki - főleg a roma vezetők - először a saját házuk táján tennének rendet, aztán járna a szájuk. Nem, baj, már nem sokáig lesz Brüsszelben.
sara
Zsolti nem értem, ha azt mondja valaki hogy roma az jobb? más?
roma = cigány férfi (szótár!)
de ha ettől bármi is jobb irányba változik , legyenek romák
kir
Mondjuk sokkal jobb lenne, ha a Jenni félék képviselnék a cigányságot. Minden tiszteletem, ha tényleg az vagy, aminek mondod magad.
Jenni
hidd el nekem hogy én tényleg így gondolkodom,ne tudd meg hogy mennyi levelet írtam már roma képviselőknek hogy változtassanak a szavaikon és hogy tegyenek valamit hogy nyugodtan tudjon élni mindenki MAgyarországban....Én legszívesebben leváltanám az össze roma képviselőt, de a cigányvajdákat is,mert elvileg mi nálunk az a szokás hogy ők békítenek,meg minden bajt megpróbálnak úgy elintézni hogy kibékítsék a feleket,de látom már ez sem a régi,szerintem feleslegesek,csak ülnek a fenekükön otthon és nem csinálnak semmit,csak amikor adásba kerülnek nem tudnak beszélni hebegnek-habognak össze-vissza a Tv-ben ahelyett hogy valami értelmes mondatot kimondanának,csak ártanak a cigányságnak minthogy segítenének....Kolompár Orbánt kifejezetten utálom aztán meg Mohácsi Viktóriát...
miloka
Jenni Ha valaki a saját népéről ezt ilyen szépen leírja, ill. így átlátja annak csak gratulálni lehet.Itt mind a két oldalon általánosítanak. Igazad van a vezetőket kellene lecserélni, de olyanokra akik nem maszatolódtak még be, és tudnak hatni a többiekre. Tudod van egy mondás "Kivétel erősíti a szabályt" Te és a hozzád hasonlók vagytok a kivételek. Mohács Vésznek pedig egy összezsugorodott diónyi agya van. valaki biztosan rászólt, hogy nana.
adsl70
altalanosit a radai ros...eb ezt latom, ezt tapasztalom. Nem fogok vaksagot hirdetni es alszent lenni amit kapok a kulvilagtol azt fogadom el.
Jenni
adsl70 mondjuk igazad van nem veszem magamra mivel én nem viselkedek úgy,mint a többiek.Én azt is elfogadom hogy mondjuk pl,sokan szenvedtek valamiért a romák miatt és azért utálják őket sok ilyennel találkoztam,De!Most itt van Mohácsi Viktória,hidd el én jobban utálom szerintem mint bárki is,mert úgy beszél mindig mintha az összes roma nevében beszélne,közbe meg nem!Amúgy magánügy hogy ki hogy gondolkodik dolgokról,adsl70 tőlem nyugodtan gondolkodhatsz úgy ahogy akarsz,én csak itt is annyit teszek hogy megmutassam hogy nem az összes roma olyan akiket mutogatnak a Tv-ben.
adsl70
nem rollad es nem mindegyikrol beszeltem. Csak azokrol lehet velemenyem akikkel a sor szele osszefujt ..:-) ajanlom mindenkinek akinek nem a ruhaja az ne vegye magara :-D
Es lasd kivel van dolgod itt egy vidam honlap ahol meg a zene is kellemes www.aloochaat.com/
tothferenc0102
Sziasztok!Most léptem be!Szóval,Börtönben dolgoztam,igaz a cigányságra,hogy kisebbség!!Tényleg az,de csak mert a többség a börtönben van!!Vegyétek már tudomásul,a CIGÁNY az értelmező kéziszótár szerint: "Indiai nomád nép faj",mely saját törvényei szerin él!!Minden országban egy kicsit igazodik a "befogadó"társadalomhoz,de az alap ugyan az!!ÖNTÖRVÉNYŰSÉG!!Vannak kivételek,ahol már úgynevezett"beütés"/az az más népfajjal keveredtek/ből származó emberek! Ezek tényleg alkalmazkodóbbak,és igen is,hogy jobbak!!A legmagasabb "kaszt" a Muzsikus cigány,ilyennel a börtönben 1.-l az az eggyel találkoztam!!Pedig volt a börtönben napi szinten létszámot tekintve 2000-2500 fő!Sajnálom a kivételeket,hogy őket is a rosszak közé soroljuk,de engem is oda soroltak,mikor ki volt írva az Osztrákoknál a nagy áruházakban öles betűkkel MAGYAR NE LOPJ!!! akkor melyik cigány emelt szót értünk??Pedig ott sem mind Magyar volt aki lopott!/had ne cigányozzak pejoratívé!!/Érdekes! A magyarországi németek,szerbek,svábok,stb.azokról sosem hallunk!még soha nem hallottam hogy a koszos szerb,sváb,német stb.de cigányt ország szerte hallani!
tothferenc0102
Jenni!!Tisztellek,és becsüllek,mert TE az az EMBER vagy akiből kellene,hogy álljon a cigányság,és nem volna cigánykérdés Magyarországon!1960.-ban kezdtem az állt.iskolát! Azóta hallom,hogy "FELZÁRKÓZTATÁS!" Meddig???????MEDDIG kell egy többségi társadalomnak tűrni,hogy a "paraziták"szívják a vérünket/lásd: családi pótlék,segélyek számolatlanul,/szerintem több segélyt kapnak,mint a nyugdíjasok nyugdíjat!!/Vita elkerülésére! A nyugdíjasok az évek során BE fizettek!!/nem tartozik ide a fiatalon rokkant nyugdíjas fiatal cigánygyerek!!/van magyar is de annak a szülei TERMELTEK az az "alapot"hoztak létre!!Tehát ma a segélyezés ugy megy,megérkezik a "MERCSÓ" és kiszáll a 120 kg cigány asszony be megy az illetékes,egyszálbélű magyar köztisztviselőhöz,"kéri" a neki JÁRÓ pénzt mertha nem akkor "KINYIRUNK!!!!"Miről is beszélünk????!!! Miért van az,hogy a cigányság összlétszámát tekintve jóval több márkásabb autó /Mercsó,BMW,Audi,/van a birtokukba mint Magyarnak??MIBŐL????/"vasazás,bodza,ÜZLET"/ és mennyi adót fizettek?? "O" de ha beteg nekünk kell gyógyitani ŐKET!!Úgye,hogy PARAZITÁK!!!!??????????????
bocs
Mire fel mer megrágalmazni egy embert , aki már nem véfheti meg magát. Húzzon el a francba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.