Az a dollárbaloldal beszél inflációról, amely idegen hatalmak pénzéért cserébe ész nélkül támogat minden brüsszeli szankciót – így kommentálta a Fidesz pénteken az MSZP és a DK kijelentéseit.

Eligazította híveit a Fidesz, hogy kiket kell most gyűlölni a magas infláció miatt
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Mindkét ellenzéki párt a rendkívül magas inflációra hívta fel a figyelmet, az MSZP kormányzati fellépést sürgetett, míg a DK szerint Orbán Viktor elvesztette az irányítást a magyar gazdaság felett.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a magas infláció is bizonyítja, hogy a brüsszeli szankciók elképesztő kárt okoznak.

A szankciók bevezetése miatt drágult az energia ára, az üzemanyag ára és szankciós infláció alakult ki – mutattak rá, hozzátéve: a kormány a szankciós infláció egyszámjegyűvé csökkentésén dolgozik, emellett rezsicsökkentéssel, árstopokkal, nyugdíjemeléssel, megemelt összegű 13. havi nyugdíjjal védi a magyar embereket.

A dollárbaloldal ezek egyikét sem támogatta, csak azzal vannak elfoglalva, hogy külföldi gazdáik megrendeléseit teljesítsék, még akkor is, ha annak árát a magyarok fizetik – közölte a nagyobbik kormánypárt.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Fidesz bejelentette! És a hívek elhiszik!
Vajon, mi lenne már az, amit nem hinnének el? Ha a Kmalac azt mondaná, hogy a Föld lapos, akkor nem mernének a széléig menni, nehogy leessenek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
@m73: Arra is te tetű, vagy inkább ingyenélő csótány.
Leginkább így tisztelhetlek.
fergeteg
Felébredtetek amerikai zsidó pénzen kommentelő Magyarországot áruló ingyenélő senkik?
Alfa
ezeket a kecskebaszókat meg kell kergetni...
csak úgy....
ez a kurva gyülölködés a fidesz óta van, elöttük sem értettek politikailag mindenben egyet az emberek, mégsem ugrottak egymás torkának! -ennek még nagy ára lesz..
Stop Orbán és Gyurcsány
Tápozzák rendesen az illiberális NER csahosokat.A dollárbaloldal a hibás mindenben,fúj Gyurcsány!
Viszont a rubelmoszkovita kormány írt alá.
HAHAHAHA
Yoda69
"Az a dollárbaloldal beszél inflációról, amely idegen hatalmak pénzéért cserébe ész nélkül támogat minden brüsszeli szankciót – így kommentálta a Fidesz"

orban sajat magat kopi szemen ezzel a kijelentessel, hiszen az osszes brusszeli szankciot megszavazta. Az pedig hazug allitas hogy idegen hatalmak penzet kapta a baloldal, mert
1. nem kaptak penzt, csak MZP civil szervezete kapott, azt pedig nem tiltja a torveny.
2. ha kaptak is volna, azok nem "idegen" hatalmak, hanem Unios es NATO szovetsegeseink.

Ezzel szemben a moszkovita orbanekat az agresszor es idegen hatalom vezetoje putin tartja a markaban, igy eroltetve ra egy bolsevik diktatura akaratat a magyar miniszterelnokre, emiatt O1G-nek tavoznia kellene a kozeletbol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.