A budapesti rendőrség azonosította a támadót.

Korábban írtunk róla, hogy megkéseltek egy embert vasárnap hajnalban Budapest belvárosában. A rendőrség A 18 éves K. Zsolt okozott életveszélyes sérülést egy férfinak vasárnapra virradó éjjel Budapesten, az V. kerületi Erzsébet téren.

Elfogták az Erzsébet téri késelőt, 18 éves férfi az elkövető

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A hvg.hu cikke szerint a hatóság korábban arról számolt be, hogy a téren vasárnap 2 óra 10 perc táján két társaság összeszólalkozott össze, s eközben ismeretlen tettes egy hegyes eszközzel megszúrt egy férfit. A sértettet életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

A rendőrség vasárnap délután elfogta a tettest a kőbányai lakásában.

Forrás: hvg.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
@Pálinkás Pál: Ne legyél már ennyire rasszista :) Szerintem is egy büdös cigó volt, de nem szabad a mai világban így kijelenteni, mert ezeknek a büdös cigány patkányoknak jogaik vannak.Csak kizárólag kezdő betűt lehet használni :)
Emmersson71
@Shikari: Miért hisztizne? Olajszőke Pintér elvtársad feladata a rend!
Pálinkás Pál
@Emmersson71: de a balesetek is a rendőrségre tartoznak, nem a zöld buzzancshoz...
jáger laszló
Nem lehet 1 18 éves gyerek elvetemült,csak rendkívül felelőtlen!!
Ezért majd súlyos büntetést fog kapni!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Annál az esetnél sem hisztizett, megoldást sürget!
Egyedül te hisztizel itt :P
Pálinkás Pál
@Emmersson71: karácsony megoldásaiban nincs köszönet,...csak egy dolgot mondj ami hasznos a fővárosi embereknek, és ő találta ki...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: "A Fővárosi Közgyűlés elfogadta Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát, amely ingyenessé teszi a 14 éven aluliak számára a közösségi közlekedést Budapesten."
Clavigo
@Shikari: Viselkedjél Shikarescu,... vagy haza leszel zavarva
Pálinkás Pál
@Emmersson71: link..?...életbe is lépett?...ha igen, akkor is , a középiskolásokkal mi van?...megosztó intézkedés,és dilettáns...miért kéne fizetni egy kilencedikesnek, ha a nyolcadikos ingyen utazik..?...a kilencedikes sem rendelkezik jövedelemmel..!...ha ez a zöld köcsög gondolkodni is tudna, akkor nem korhoz kötné...hanem a nappali tagozatos tanuláshoz...de ő egy féreg, szívesen látnám a puhos melletti lámpavason...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: részeredmény nem eredmény?
Pálinkás Pál
@Emmersson71: nem, szimplán parasztvakítás...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Nem az. Ilyen erővel minden olyan kedvezmény az, amit korhatárhoz kötnek!
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Nem. Miért csak 25 éves korig adómentesek a fiatalok? A 26 éves miért adózik? Két gyerek után miért nem adómentes egy anya? A férfiak miért nem mehetnek 40 és után nyugdíjba? A NŐK40 miért épp 40..miért nem lehet 39 év után is? Nem igazságtalan, hogy egy magas nyugdíjjal rendelkező ingyen utazhat, mert elmúlt 65 éves, miközben egy jóval kevesebbért dolgozó 50 évesnek bérletet kell vennie?

Ez van, rengeteg kedvezmény egy bizonyos kortól vagy más tényezőtől függ. A 14 éven aluliak ingyenes utazási lehetősége a BKK járatain komoly eredmény!
Pálinkás Pál
@Emmersson71: lószart...az átkosban volt a tanulóbérlet...az nem tett különbséget...és a miket felsoroltál,az mind baromság, fideszes agymenés, mint az ársapka...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: A "miért" nem tűnt fel?
Pálinkás Pál
@Emmersson71: az egész adómentesség baromság, ha csak bizonyos csoportokat érint...és semmi möze az alaphoz, karácsony egy gyökér...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Az, de még gyökereknek is vannak néha hasznos megoldásai :) Az adómentesség pedig nem volna baromság, csak szociális rászorultság alapján kéne adni!
Pálinkás Pál
@Emmersson71: a szociális besorolással egyetértek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.