Az egykori LMP-s politikus szerint elképesztő, hogy a Charlie Hebdo elleni vagy a bataclani lövöldözések után még Budaházy cselekményeit minősítik terrorcselekménynek.

Schiffer András már Budaházy Györgyék mellett áll ki: Hihetetlen, hogy Budaházyék és társait terroristának minősítik
Kép: YouTube

Schiffer András rövid videóüzenetben állt ki Budaházy György és társai mellett. Az egykori országgyűlési képviselő szerint „egészen hihetetlen” az, hogy az igazságszolgáltatás most példát akar statuálni Budaházyékon, és „világnézeti, politikai célzattal meg akarja mutatni, hogy ki az úr a háznál”.

Akkor, amikor túl vagyunk már olyan terrorcselekményeken mint a Charlie Hebdo- vagy Bataclan-merénylet, egészen hihetetlen, hogy azokra a cselekményekre, amiket elkövettek Budaházyék és társai, így minősítik”

– fogalmazott Schiffer, aki felháborítónak nevezte, hogy eközben a 2006-os rendőrterror felelősei elkerülték az igazságszolgáltatást.

Nyitókép: Képernyőfotó

Forrás: Mandiner

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@Shikari: ...na most elszarta magát ez a szellemi toprongya a fidessnek,hogy az erdélyi medve legyen a hálótársad,teidétlen,vadbarom fidesscsicska!!!
jesz
Budaházyt azért tartják rövid pórázon, hogy az izgága készülődők lássák a kormány nem viccel...
Szegény Budaházy lett az utálatos kép...

Persze a divattervező is ilyen szerepet tölt be...pár szem szir-szarért nem tartják előzetesben ennyi ideig...ő Orbán ellen lázított...
Csak Norisz és senki más
Ezen gondolkodunk lassan 2 évtizede, de érdemidöntés, komoly kijelentés nem született! Örök téma! Inkább politika ez, mint szakmai állásfoglalás! Megkérdőjelezem a független bíróság pártatlanságát sok esetben az elmúlt 30 esztendőben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.