Törölte a Facebook az Egységes Diákfront tervezett tüntetésének eseményét.

"A Megafon és a kormány annyira fél tőlünk, hogy az eseményünkre ráküldték a trollhadseregüket" – Diákok kormányellenes tüntetését törölték a Facebookon

Fotó: facebook.com/diakokatanarokert

Az Egységes Diákfront egy tüntetést szervez május 19-én 16:30-ra, amihez egy Facebook-eseményt is készítettek, de azt a Facebook törölte. Erről a közösségi médián keresztül számolt be a szervezet – írta meg az Index.

Állításuk szerint a törlésről nem kaptak semmilyen tájékoztatást a Facebooktól, és csak úgy figyeltek fel rá, hogy támogatóik jelezték: nem tudják elérni az esemény oldalát.

A Megafon és a kormány annyira fél tőlünk, hogy az eseményünkre ráküldték a trollhadseregüket. Az elmúlt év nagyon jól bizonyította, hogy a kormányt mennyire nem érdekli a jövő generációja, de nem gondoltuk volna, hogy odáig jutnak majd, hogy egy eseményt megpróbáljanak eltüntetni

– olvasható a diákok bejegyzésében. Mindemellett kiemelték: az esemény meg lesz tartva a korábban kitűzött időpontban, a helyszínről pedig később ígértek tájékoztatást.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lehet törölni bármit, de az internet nem felejt! Pártunk és kormányunk mindig elfelejti, hogy bár sok mindenben visszamentek a XIX. századba, azért ez csak, csak a XXI. század!
Gazella
@Maccska: na te nyamvadék. Szavazat csalással nyert O1G.!
ómió
A Lenin fiuk már a Facebookot se bírják megkülönböztetni a kormánytól!?
Béla333
Ha jól tudom 16.30-kor kezdődik, de HOL?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.