Egy pofátlan polgármester megint feljelentett "rágalmazás" miatt, de a bíróság rövid úton leoltotta az ügyet – kezdte Hadházy.

Egy "pofátlan" polgármester feljelentette Hadházyt – Ezt tette a bíróság

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mondjuk ez nem meglepő, ha tudjuk, hogy a lepsényi Salamon Béla (csak névrokona a legendás kabaré színésznek) azért jelentett fel "rágalmazás" miatt, mert leírtam, hogy 7.8 millió EU-s pénzt kapott egy olyan falusi szálláshelyre, amit soha nem hirdetett meg szállásként. A bíróság szerint természetesen tényt állítottam és amit leírtam, az tényállásszerű volt. Az pedig, hogy egy polgármester 7.8 millió EU-s pénzből olyan nyaralót épít, amit nem hirdet meg, az közügy, amiről szabad vitatkozni – írta posztjában Hadházy Ákos.

"Akkor is elmondtam, hogy lassan nem is igazi polgármester, aki nem csippentett le magának egy vendégházat (legutóbb pl. a lombkoronás polgármester soha nem használt kéglijét mutattam meg, ahol még az EU-s tábla sem volt kint). Ez sok dolog miatt aggályos, de leginkább akkor, ha tudjuk azt, hogy a polgármesterek viszonylag közvetlenül is befolyásolhatják az ún. Vidékfejlesztési Program EU-s pénzeinek elosztását. A beérkező pénzeket ugyanis – látszólag demokratikusan – a hangzatos nevű Helyi Akciócsoportok véleményezik, „koordinálják a helyi igényeknek megfelelően”. Ezeket a régió települési, illetve azok polgármesterei alkotják, Lepsény például a MEZŐFÖLD Helyi Közösség Egyesület tagja. A kormánynak nem csak azért fáj az EU-s pénzek felfüggesztése, mert a dúsgazdag oligarcháinak elapadnak a forrásai, hanem azért is, mert nincs miből kifizetni a talpnyaló polgármesterei szolgáltatásait- pl ilyen vendégházakkal" – tette hozzá az ellenzéki országgyűlési képviselő.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
@KisTehen: Hülyegyerek, most mit röhögsz? Hát pont a Fideszes nyomorék lett pofátlanítva! Te kínodban már értelmezni is elfelejtettél, vagy gondjaid vannak a magyar nyelvvel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
looper
@Shikari: Ezt akkor kérdezd meg magadtól, amikor te hozzászólsz más véleményéhez.
looper
@Shikari: Ez egy szép válasz volt. Fáradt vagyok. Nincs kedvem háborúzni.
Istenakinincsen
@Pegero: Vacsora után elárulod mi bajod a Hadházyval? A ló fogak és az hogy zabot eszik nem opció!
looper
@Shikari: "Ritkán szólok más véleményéhez," - már az első félmondatodban elbasztad. A többi kuka!
Istenakinincsen
@Pegero: Inkább menj a mandinerre...ott jobban szeretnek mint itt. Te faszkalap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.