Egy pofátlan polgármester megint feljelentett "rágalmazás" miatt, de a bíróság rövid úton leoltotta az ügyet – kezdte Hadházy.

Egy "pofátlan" polgármester feljelentette Hadházyt – Ezt tette a bíróság

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mondjuk ez nem meglepő, ha tudjuk, hogy a lepsényi Salamon Béla (csak névrokona a legendás kabaré színésznek) azért jelentett fel "rágalmazás" miatt, mert leírtam, hogy 7.8 millió EU-s pénzt kapott egy olyan falusi szálláshelyre, amit soha nem hirdetett meg szállásként. A bíróság szerint természetesen tényt állítottam és amit leírtam, az tényállásszerű volt. Az pedig, hogy egy polgármester 7.8 millió EU-s pénzből olyan nyaralót épít, amit nem hirdet meg, az közügy, amiről szabad vitatkozni – írta posztjában Hadházy Ákos.

"Akkor is elmondtam, hogy lassan nem is igazi polgármester, aki nem csippentett le magának egy vendégházat (legutóbb pl. a lombkoronás polgármester soha nem használt kéglijét mutattam meg, ahol még az EU-s tábla sem volt kint). Ez sok dolog miatt aggályos, de leginkább akkor, ha tudjuk azt, hogy a polgármesterek viszonylag közvetlenül is befolyásolhatják az ún. Vidékfejlesztési Program EU-s pénzeinek elosztását. A beérkező pénzeket ugyanis – látszólag demokratikusan – a hangzatos nevű Helyi Akciócsoportok véleményezik, „koordinálják a helyi igényeknek megfelelően”. Ezeket a régió települési, illetve azok polgármesterei alkotják, Lepsény például a MEZŐFÖLD Helyi Közösség Egyesület tagja. A kormánynak nem csak azért fáj az EU-s pénzek felfüggesztése, mert a dúsgazdag oligarcháinak elapadnak a forrásai, hanem azért is, mert nincs miből kifizetni a talpnyaló polgármesterei szolgáltatásait- pl ilyen vendégházakkal" – tette hozzá az ellenzéki országgyűlési képviselő.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
@KisTehen: Hülyegyerek, most mit röhögsz? Hát pont a Fideszes nyomorék lett pofátlanítva! Te kínodban már értelmezni is elfelejtettél, vagy gondjaid vannak a magyar nyelvvel?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
faxa, magyarország már ott tart, hogy a betyárok perlik be a zsandárokat! :)
0rbanisztánban a becsület elvesztette a jellegét...
Péter2
Most már csak azt kell megnézni ,. hány fidesz és fideszközeli-független polgármester ül Magyarországi falvak , városok vezetői székében , el tudom képzelni mekkora anyagi károkat okoztak a korrupcióikkal , ezektől nem áll mesze semmilyen disznóság , 2010 előtt ahol fideszes polgármester volt az a település , város , kivétel nélkül hatalmas volt az eladósodás nem véletlen , a jobboldali mocskosság , eladósítani , tehát szándékos károkozás , és saját , haverok zsebének kitömése ! Így működik a fidesz és fideszközeli bűnszervezet .
drrotf
Én szerintem meg erre kellene létrehozni egy állami hivatalt, akinek az lenne a feladata hogy az ilyen állami és eus pénzek lenyúlását figyelje és a bűnüldöző hatóságoknak jelentse a jogellenes magatartásokat.Fogadjunk, hogy már jövőre nem lenne szabad ide a hatóságnak, mert minden idejük le lenne foglalva!Ekkor láthatóvá válna mindenki előtt , hogy ez a NER rendszer az állami és eus pénzek lenyúlására szolgál, és ebbe a rendszerben garantálva van a korrupció!
csak úgy....
@KisTehen: közben a te elmeállaotodról sem szabadna megfeletkezni, hiszen te 13 éve tolvajpárti! :) -persze elöre nem tudhattad,hogy ezek is lopni fognak, méghozzá többet mint az elödeik! - te ezért is szorulsz zárt intézetre,mint bünrészes!
csak úgy....
@KisTehen: kibaxottu gyönge és érvtelen vagy, - fizeted a bécsi albérletem?
te apás birkanyáj szomorító,te buta fax! :)
Toller Béla
Nem egészséges, amkor outsiderek belepofáznak a honiak dolgába. Adózunk vég nélkül, fizetünk a maradékból vég nélkül. És akkor még kioktatnak bennünket a kifejezetten fasisztoid egyedek. A semmilyen alapon ! Nem kellene reagálni sem rájuk, no name, no fame ...
Eladott Ország
Ennyi vadászházat, szálláshelyet, (alföldi) kilátót az utóbbi évtizedben az egész EU-ban nem építettek és ennyi utat sem térköveztek le, mint Orbaniszánban. Lényeg, hogy jó sokat lehessen belőle lolpni!
csak úgy....
@KisTehen: te kibaxottu buta! :) - ill. túlszárnyalod a kötelezö 0rbáni normát!
Clavigo
@KisTehen: Mi van Böcce,,? Idegen nyelvet tanulsz ?
csak úgy....
@KisTehen: egyre nyomasztóbb és szánalmasabb a gyermeteg butaságod!
0rbánék rád,rátok alapoznak? - szegény magyarország...
Clavigo
@KisTehen: Lassan mehetsz recepciósnak a Lendvay utcába,,ezzel a nyelvtudással.. Szopni meg már úgy is tudsz..
Borsó
@KisTehen: Hülyegyerek, most mit röhögsz? Hát pont a Fideszes nyomorék lett pofátlanítva! Te kínodban már értelmezni is elfelejtettél, vagy gondjaid vannak a magyar nyelvvel?
csak úgy....
@Borsó: jól mondod, ezek már a saját kínjaikban fetrengenek ...,de zsebpénzért,krumpliért még mindíg mindenre képesek!
Emmersson71
...

Tessék mondani? Lepsénynél még megvolt?!
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 14:57 Mszp, Dk??...Nem ők osztják a pénzt Te marhabornyú! Kinek a kezében van a birkaország te szerencsétlen marha?!
madlaci66
@Shikari: esetleg tényekkel kellene bizonyítani az ellenkezőjét
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 19:21 Nagyon őrülsz neki, hogy itt büntetlenül lehet lopni és az 0rbán klán azt csinál amit akar? Nekik mindent szabad...ugyi makákó?!?
A törvények és szabályok nem mindenkire vonatkoznak?...Mi ez a kettős mérce? Rogán Ceci építhet bárhol bármit???
Rám meg rámküldik az örökségvédelmi hivatalt mert húsz centivel nagyobb ablak van a garázson???
csak úgy....
@KisTehen: én már a te elmebetegségedet is az 0rbán-putyin duó rovására írom, hiszen egyedül,segítség nélkül, senki sem képes ennyire becsavarodni mint te ! :) -legalább szórakoztató gyogyós lennél és nem ilyen nevetségesen dög unalom...
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 20:33 Guruló dollár?!? Ki a fasz találta ezt ki és miért? Az szerinted a Magyar emberek közpénze?!?
Ennyire ostoba nem lehetsz! Az 0rbán rezsim lopja a közpénzt már tizenhárom éve te marha!
Giovanni Alba
@drrotf: ma, 15:04
Legyen a neve mondjuk Integritás Hatóság?
jáger laszló
A pofátlanságnak nincs határa
Remélhetőleg a bíróság majd pontot tesz az ügy végére!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Istenakinincsen: tegnap 22:09 A boci bizonyára arra 7 millió "guruló dollárra" gondol, amely Magyarországon megjárta a "hadak útját"- a baltás gyilkos elengedése után. Megjelent az MKB-bankban, majd huss eltünt. Valaki!!! kp.-ben felvette- nyoma nincsen. Bár gyanitom, hogy a bankban megvannak/megvoltak a bizonyitékok mindaddig, amig orbáné nem lett- mostanság már MBH bank- "maffia bank holding" bank néven fut.
ómió
Hullaházy efftárs kifogyott a guruló dollárjaiból?
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 10:58 Saját magadat alázod nem tűnt fel? Nem tehetsz róla hogy hülyének születtél, ezért téged nem fog megvádolni senki...csak kiröhögnek te fasz. Ezt élvezed?
looper
@Shikari: Miért van az, hogy az összes (igen, az azt jelenti, hogy kivétel nélkül mindegyik!) fideszes, kdnp-és, mi hazánkos, és tsai. egy futóbolond?
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 06:58 Kérdezd meg a kedves édesanyádat, hogy miért lettél génhibás?:)))...
Istenakinincsen
@Pegero: Reggeliztél már? ديك غبي
Akkor elárulod mi bajod a Hadházival? A ló fogak és az hogy zabot eszik nem opció:)))
looper
@Shikari: Ezt akkor kérdezd meg magadtól, amikor te hozzászólsz más véleményéhez.
looper
@Shikari: Ez egy szép válasz volt. Fáradt vagyok. Nincs kedvem háborúzni.
Istenakinincsen
@Pegero: Vacsora után elárulod mi bajod a Hadházyval? A ló fogak és az hogy zabot eszik nem opció!
looper
@Shikari: "Ritkán szólok más véleményéhez," - már az első félmondatodban elbasztad. A többi kuka!
Istenakinincsen
@Pegero: Inkább menj a mandinerre...ott jobban szeretnek mint itt. Te faszkalap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.