Tusnádfürdő jó hely, elég nagy ott az egy főre jutó kormánypárti politikus, akik hála a lazábbnak tűnő környezetnek és kordonok csekély számának, amik az újságírókat elválasztják tőlük, néha lénytelen-kelletlen mikrofonvégre kaphatók. Hollik István KDNP-s képviselő is belefutott egy mikrofonba...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Egy szarfaszú senki " szóvivőcske ',,,,, őszintén... (?) :):)
Nessy
Látszik, hogy fogalma nincs a kamaszokról. Ami tiltott, azt akkor is elolvassák, megnézik, ha egyébként eszükbe sem jutott volna ! Higgye el Hollik szócséplő úr, hogy egy ilyen könyvtől, egyetlen gyerek sem fog bebuzulni, sem elkurvulni! És nem akar másnap nemet váltani! Ne tessen ilyen ostobának nézni az ifjúságot.
DR PRÉDlKÁTOR
Amikor ezt az RTL-es riporternőt hallom, ideges leszek.
Az a lassú, dedós hang, kikészít engem teljesen.
kakukkmadár
Hollik agyhalott közmarha, a gyerekeidnek is elég lesz egyetlen "elmúltam 18 éves" gombra kattintani, az iskolai fiú vagy lányvécében két staub között, és máris eléjük tárul mindaz teljes életnagyságban, amit ti csak beleképzeltek egy-egy mesekönyvbe...miért nem a direkt pornót tiltjátok be a neten? Netalán sok fideszes homokosnak, aberráltnak meg az államnak is jó pénzt hoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.