Azt hihette volna a pógár, hogy a közszolgához méltatlan parlamenti "sunyi, sompolygó róka"-s közjáték után, amit Orbán és hű csatlósai a napokban lenyomtak és köszönhetően a XXI. század technikájának százezrek láthatták, hogyan csinált hivatalára alkalmatlan ütődöttet magából Magyarország miniszterelnöke, igyekeznek a hírhedtségbe esettek hallgatni az esetről. De nem, Orbániában nem létező fogalom a mea culpa.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Még szerencse, hogy Hadházy Ákos pont a helyszínen tartózkodott. Aki esetleg nem tudná, ő azon kevés parlamenti képviselő közé tartozik, akinek szakmája is van, mégpedig állatorvos, azaz mégiscsak jobban ért az állatokhoz, mint a Miniszterelnök Úr (tudom, merész vagyok, hogy feltételezni merem, hogy bárki bármit is jobban tudhat, mint Orbán Viktor), aki viszont egy ilyen veszélyhelyzetben is csak röhögcsélt a cimbikkel. Persze tudjuk róluk, hogy ők a bátorak, illetve a társaság, különösen OV – legalábbis a hanghordozása és mozgása alapján úgy tűnik – már bedobott pár felest a parlamenti büfében. Hadházy a rókát ugyan nem találta, de a veszélyhelyzetet nem akarta lefújni, mert egy csomó egyéb beszámíthatatlannak tűnő állatot azért látott. Kár, hogy a nagy szarvasvadász épp nem volt ott, hiszen ő simán kilőhette volna az összes állatot."
kolozsvaros.com/2023/07/10/veszelyhelyzet-a-parlamentben/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.